Akçadağ Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor

Malatya’nın Akçadağ ilçesi, son 24 saat içerisinde peş peşe meydana gelen ve bölgede hissedilen depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün yaşanan sarsıntıların ardından bugün saat 09.31’de kaydedilen 3.4 büyüklüğündeki yeni deprem, ilçe genelinde kısa süreli panik yarattı.
Malatya’nın Akçadağ ilçesi son 24 saatte meydana gelen depremlerle yeniden gündeme geldi. Dün ilçede vatandaşlar tarafından hissedilen 3.2 ve 2.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bugün peş peşe yaşanan sarsıntılara bir yenisi daha eklendi.
AFAD DEPREMİN DETAYLARINI AÇIKLADI
AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, bugün saat 09.31’de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.4 (ML) olarak kaydedildi. Merkez üssü Akçadağ olan sarsıntının, yerin 11.92 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.
SON 24 SAATTE ÜÇÜNCÜ HİSSEDİLEN DEPREM
Art arda yaşanan sarsıntılar ilçe genelinde kısa süreli paniğe neden olurken, Akçadağ son 24 saat içerisinde vatandaşların hissettiği üçüncü depremi yaşamış oldu. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken, yetkililerin gelişmeleri yakından takip ettiği ve bölgeden henüz olumsuz bir ihbarın ulaşmadığı öğrenildi.
KANAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor
- Chp Malatya'da Görev Dağılımı Tamamlandı Battalgazi ve İlçe Başkanlıklarında Yeni Dönem Başladı
- Tohma Mahallesinde Yükselen Alevler Yürekleri Ağza Getirdi Ekipler Zamanında Yetişti
- Tutuklu Malatyalı Başkan CHP'den İstifa Etti
- Malatya Aynı Günde İkinci Kez Sallandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.