Malatya
25 Temmuz, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.73
  • ALTIN
    4380.4
  • BIST
    10.689
  • BTC
    115536.41$

Akçadağ’da Kayısı Bahçesinde Yılan Dansı!

Akçadağ’da Kayısı Bahçesinde Yılan Dansı!
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, kayısı bahçesinde karşı karşıya gelen iki yılanın çiftleşme dansı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Doğanın nadir anlarından biri, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi’nde, vatandaşların büyük ilgiyle izlediği sıra dışı bir doğa olayı yaşandı. Bir kayısı bahçesinde karşılaşan iki yılanın çiftleşme dansı, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

DANS GİBİ HAREKETLER, DOĞANIN GÖSTERİSİ

Görüntülerde, yılanların birbirine dolanarak adeta ritmik bir şekilde hareket ettikleri görülüyor. Dakikalar süren bu “dans”, izleyenlerin hem ilgisini çekti hem de şaşkınlık yarattı. Uzmanlar, bu hareketlerin yılanların çiftleşme öncesi ritüeli olduğunu belirtiyor.

GÖZDEN KAYBOLDULAR

Kısa süren bu görsel şölen, yılanların çalıların arasına girerek gözden kaybolmasıyla sona erdi. O anları kaydeden vatandaş, doğanın sunduğu bu eşsiz ana tanıklık etmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

KAYNAK: İHA


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!