dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.41
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2400.4
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59284.8$

Akdaş: MİAD demokrasiye olan inancıyla Türkiye Yüzyılına hazır!

Akdaş: MİAD demokrasiye olan inancıyla Türkiye Yüzyılına hazır!
MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek, "Demokrasinin yapı taşlarından olan seçme ve seçilme refleksi, dün (28 Mayıs) bir kez daha layığıyla tezahür buldu. Sandıklara yansıyan milletin iradesiyle, mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimi yeniden kazandı. İş dünyasının çok kıymetli temsilcilerini bünyesinde barındıran Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) olarak Cumhurbaşkanımızı kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Narin

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonucunda yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın başarının ardından bir mesaj yayımlayan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ: "Türk siyasi tarihinde ilk defa iki turlu bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Demokratik olgunluk çizgisinde gerçekleşen bu siyasi yarışta var olan tüm siyasi aktörlerini tebrik ediyoruz. Sandıklara katılım oranıyla dünyaya demokrasi dersi veren milletimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Seçimlerin tamamlanması ile birlikte enerjimizin tamamının Türkiye’nin büyümesi, kalkınması ve bekası için harcanmasının gerekli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, çok yakın bir zamanda karşı karşıya kaldığımız ve binlerce canımızı kaybettiğimiz deprem felaketinin yaralarının sarılması çabalarının aralıksız devamını diliyoruz" dedi. 

HÜKÜMETİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Türkiye yüzyılında ülkemizi daha güçlü ve müreffeh görmek adına kurulacak hükümetin var gücüyle çalışacağına inancımız tam. Bu anlamda ülkemizin çok daha iyi seviyelere gelmesi için çaba gösteren, ihracat yapan, üreten ve katma değer yaratan tüm iş insanlarımızın beklentilerinin de büyük bir titizlikle dinlenmesi gerektiğine inanıyor, sorun olarak görünen konuların çözüme kavuşturulması konusunda hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz. MİAD olarak bizler de bu süreçte üzerimize düşecek her görev için hazır olduğumuzu, kurulduğumuz günden bu yana ülkemizin refahı için çalıştığımızı, çalışmaya da devam edeceğimizi bildiririz. Daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle devletimizin yanında olduğumuzu, vakit kaybetmeksizin hep birlikte, el ele çalışmaya başlamamız gerektiğini özellikle belirtmek istiyoruz. Tüm bu vesile ile; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmiş olmasını tebrik ediyor, kurulacak hükümete şimdiden başarılar diliyoruz" ifadeerini kullandı. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!