Akın'dan, Akçadağ'a Ziyaret

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Akçadağ Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.
Sivil toplum kuruluşları arasında diyalog ortamının geliştirilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Malatya İli Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerini önemsediğini kaydetti.
Akın, "Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanımız Eyüp Gönültaş ile bir araya geldik. Birçok çalışmalara imza atan, bölgesindeki sorunları, sıkıntıları çok iyi bilen ve bu problemlerin çözümü noktasında, yatırımların Akçadağ'a gelmesi için başkanımız büyük çaba harcıyor, çabalarını da görüyoruz. Bizler birbirimizi tamamlayan kuruluşlar olarak, tarım ve hayvancılık noktasında da hem muhtarlarımızla hem de başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Bölgemizdeki küçükbaş hayvancılık noktasında sorunları, sıkıntıları bizlere ileterek bizler de onlarla koordineli bir şekilde çalışarak problemlerimizi, sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ise Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ın, muhtarlarla ve çiftçilerle koordineli ve istişareli çalışmalar yaptığını ifade etti.
Gönültaş, "Her sivil toplum kuruluşunun başında bu işle iştigal, bu işle geçim sağlayan insanlar olursa o sivil toplum örgütünün başarısı daha fazla oluyor. Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, hem başkanlıkta hem de çiftçiliğinde başarılı. Bizde mahallelerimizde ki çiftçilerimizin daha iyi verim alabilmesi ve bu işi daha iyi yapabilmesi açısından başkanımız ve ekibi ile sürekli istişare halindeyiz" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hekimhan'da 12 Yıllık Sessizlik Bozularak Ilıca Sosyal Tesisleri Yeniden Halkın Hizmetine Açıldı
- Battalgazi Belediyesi Beş Mahallede Ulaşım Altyapısını Baştan Aşağı Yeniliyor
- Sayıştay Başkanlığı 25 Boş Kadro İçin Denetçi Yardımcısı Alacak
- TÜİK Temmuz Ayı Enflasyon Rakamlarını Duyurdu
- Yüksek Kira Bedelleri ve Peşin Ödeme Zorunluluğu Malatya Esnafını Çileden Çıkardı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.