Akın: MAİF çok verimli ve başarılı geçti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenledikleri ve 3 gün süren 4. Malatya ve İnsan Kaynakları Fuarı (MAİF) değerlendirmesini yaptı.
MAİF'in genel itibari ile firmaların adına gayet verimli geçtiği ve özellikle İş ve Meslek Danışmanlarının ilgi ve alakalarından memnuniyet duyulduğunun ifade edildiğini söyleyen Akın, MAİF'de 3 bin 500 kişinin iş başvurusu yaptığını bildirdi. Akın, bunun karşılığında fuarda işsiz ve işveren görüşmeleri sonrasında işbaşı edenlerin de olduğu dile getirerek, “İstihdam fuarımız Malatya ilimizde istihdama katkıda bulunan 40 firma ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.
MAİF'i yaklaşık 7 bin 500 kişinin ziyaret ettiğini hatırlatan Sabri Akın, fuara katılan firmalara, ziyaretçiler tarafından 360 staj başvurusu yapıldığını da aktardı.
Fuar çalışmasının gelecek yıllarda daha etkin ve etkili bir şekilde planlanması adına katılımcı firmalara memnuniyet anketi düzenlendiğini, genel itibari ile firmalar adına gayet verimli geçtiğini ve özellikle İş ve Meslek Danışmanlarının ilgi ve alakalarından memnuniyet duyulduğunun ifade edildiğini belirten Akın, fuarda ayrıca konferanslar gibi etkinliklerin de yapıldığını hatırlattı.
Nitelikli elemanların iş adamları ile buluşturmak ve işsizlere de iş sağlanması için İşkur danışmanları tarafından bilgi verildiğini söyleyen Sabri Akın, kariyer günleri ile üniversite tercihi yapacaklara da bilgilendirme yapıldığını kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Afetzedeler İçin Son Altmış Günlük Yasal Süre Uyarısı Yapıldı: Borçlandırma Yapmayanın Hak Sahipliği İptal Edilecek
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.