dore okulları
Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.61
  • ALTIN
    2390.1
  • BIST
    10062.52
  • BTC
    60373.97$

Akkurt: BüyükşehirÂ'e talip mi?


Akkurt: BüyükşehirÂ'e talip mi?
Ak Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığının konuşulduğunu söyledi.
Narin

Aday adaylığı ile ilgili Malatya Time'a açıklama yapan Emine Akkurt, Ankara, İstanbul ve Malatya'daki bazı sivil toplum örgütleriyle istişareler sırasında Büyükşehir belediye başkanlığına aday adaylığının konuşulduğunu, kamuoyunda da bu yönde bir talebin oluştuğunu belirtti.

Kendisinin almış olduğu bir kararının olmadığını, ancak STK'lar, teşkilat ve kamuoyunda bugünlerde böyle bir dillenmenin olduğunu, şahsının Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığının konuşulduğunu, bu durumunsa kendisin lehine mi yoksa aleyhine mi olduğunu kestiremediğini söyledi.

Siyaset yapan herkes gibi benimde konuşulmam elbette ki güzeldir. İnsanlar böyle konuştuklarına göre bir beklenti içerisindeler demektir. Ancak benim ağzımdan bu yönde bir söz çıkmamıştır. Böyle bir durum, çok özel görüşmeleri, istişareleri, ince hesapları gerektirir. Enazından böyle bir durumu Genel Başkanım Güldal Akşit hanımla, sonra diğer kademelerle konuşmam ve istişare etmem gerekir dedi.

Akkurt; Malatya İl Başkanımız sayın Bülent Tüfenkçi ile de bu konuşulanları istişare ettim. Yaklaşık 10 yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğüm için Malatya siyasetini de bilirim. Bu yönde bir talebin oluşması da doğaldır. Ancak bu işe ehil ve layık kişiler, bunu en iyi şekilde Malatya'nın vizyonuna ve misyonuna uygun, geçmişleriyle kendilerini kanıtlamış çok değerli, belediye başkanlığını en iyi şekilde yapacak adaylar vardır. Benim de ismimin bu kişilerle anılması, benimde böyle bir konuma layık görülmem ve konuşulmam güzel bir şeydir. Onur duyarım ama önemli olan Malatya'nın değerleri ve değer görmesidir. O makama da en hayırlısının geleceğini, sayın Başbakanımızın en layık olanını atayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yeni dönem çok farklı olacaktır.

Halk olarak biz biraz aceleciyiz. Aceleyi severiz. Ak Partinin hedefleri çok büyüktür. Bugün ki muhalefetin anlayamayacağı kadar vizyon sahibidir partimiz. Seneler sonrasını gören bir genel başkanımız var. Bakın daha dün açıklanan Demokratikleşme Paketinde neler var? On yıl önce bunu hayal edenler var mıydı acaba? Yeni paketle birlikte özgürlüklerin ve inançların önü açılıyor. Benim gibi tesettürlü insanları artık belediye koltuklarında, önemli yerlerde, Türkiye Büyük Millet Meclisinde de göreceğiz inşallah dedi…

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!