Akman, Çakır ile Yeni Malatyaspor'u görüşecek

Mehmet Akman’ın,Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.
14 Haziran için olağanüstü genel kurul kararı alan Yeni Malatyaspor'da başkanlığa aday olacağı belirtilen iş adamı Mehmet Akman'ın, Malatya'ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Eskişehirspor'da yöneticilik yapan ve Eskişehir'de yaşayan Malatyalı iş adamının bütçe konusunda hazırlıklı olduğu ileri sürülürken, çarşamba günü gerçekleşeceği ifade edilen görüşmeden nasıl bir sonucun çıkacağı ise merak konusu.
İş adamı Mehmet Akman'ın bütçe, yönetim ve diğer konularla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a bir sunum yapacağı ifade edilirken, genç iş adamının listesinde geçen yıl Yeni Malatyaspor'a talip olan iş adamı Ali Galip Şahin'in de bulunduğu öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hem Şifa Hem Huzur Kapısı: Bu Vadinin Sırrını Duyan Darende'ye Koşuyor
- Tam 24 Yıl Aradan Sonra Gelen Tarihi Heyecan Malatya Sokaklarını Kırmızı Beyaza Boyadı
- İnsanlar Ayrıcalık Değil Adalet İstiyor Diyen İbrahim Güzel Seçilmiş Siyasetçilere Yönelik Eleştirileri Sıraladı
- İsviçre’den Malatya’ya Uzanan Vefa Köprüsü: Kölük Ailesi Ata Topraklarına Yeni Yatırımların Sinyalini Verdi
- Pütürge'de Kayısının Tahtını Sallayan Girişim: Çelik Çifti Devlet Desteğiyle Ezber Bozdu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.