dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2412.7
  • BIST
    10264.28
  • BTC
    63665.05$

Akşam çayı Malatya’da içilecek


Akşam çayı Malatya’da içilecek
Son Başbakan Binali Yıldırım, Malatyalı gençlerin ‘şehrimize gelin’ çağrısına olumlu yanıt verdi. Yıldırım, bugün Çınar Park’ta Malatyalı gençlerle çay içerek, sohbet edecek.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA
Türk siyasetinin kıymetli simalarından son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Akın'ın, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyı karşılıksız bırakmadı. Yıldırım'a, “Gençlerin kankası sizleri kayısı diyarı şehrimizde ağırlamak, biz gençler için fazlasıyla gurur verici bir olay olacaktır. Dört gözle gelmenizi bekliyoruz” çağrısı yapan Akın'a Yıldırım, #HerşeyBirÇayİleBaşladı etiketini kullanarak “Kankalarımla buluşmaya geliyorum” karşılığını verdi. Binali Yıldırım, Malatyalı gençlerle bugün saat 19'da Çınar Park'ta buluşacak.

9000_2

FESTİVALE DÖNÜŞTÜ
Binali Yıldırım'a sosyal medya üzerinden yapılan bu çağrı ise adeta festivale dönüştü. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaptığı açıklamada, #MalatyaGençlikBuluşması adıyla gençlerin Binali Yıldırım ile biraraya geleceğini ifade etti. Sosyal medya üzerinden "Burası neresi?" notuyla Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nin fotoğrafını paylaştı. Gelen doğru cevaplar üzerine çay daveti yapıldığı ifade eden Çalık, “Kent dışında yaşayan diğer partili gençler de kente gelmek istedi. Böylece bizim çay etkinliği büyün bir organizasyona dönüştü. Etkinliğe 7 bölgeden katılım olacak” şeklinde konuştu.

9001_2

“GENÇLER ÇAĞIRIR DA GELMEZ MİYİM”
Malatya AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan basın açıklamasında Çalık, bugün 20'ye yakın AK Parti milletvekilinin gençlerle buluşacağını söyledi. Çalık sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerin sosyal medyada "biz kankamızı istiyoruz" paylaşımlarında bulunduğunu anımsatan Çalık, "Gençlerin kankası, Türkiye'nin imarında çok önemli rol almış, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı vefa ve hizmet adamı, partimizin kurucusu TBMM Başkanlığı yapmış, Binali Yıldırım 'Malatyalı gençler davet eder de gelmez miyim' dedi. Gençleri kırmadı."

8002_29

GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise gençlerle bir araya gelmenin oldukça önemli olduğunu belirtti.Böyle bir buluşmaya Binali Yıldırım'ın katılmasının gençler için bir fırsat olduğunu kaydeden Tüfenkci, "Malatya'nın sosyal medyada gündem olacağına inanıyorum. İl dışından gelen gençlere Malatya'nın kayısısının, yemeklerinin tanıtılması için bir fırsat. Gençlerle buluşmada gündem serbest, gençler nasıl soru sormak istiyorlarsa, içlerinden geldiği gibi sorarak, istediklerini öğrenecekler. Birbirinden değerli siyasetçi arkadaşlarımız, genel başkan yardımcılarımız var. Dolayısıyla gençler bir çok şeyi rahatlıkla sorup öğrenecekler." diye konuştu.Milletvekili Ahmet Çakır da gençlerin konuştuğu, önerilerini paylaşacakları bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.Milletvekilli Hakan Kahtalı ise etkinliğe katılacaklara teşekkür etti.AK Parti İl Başkanı İhsan Koca da programa AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Erkan Kandemir, Çiğdem Karaaslan ve milletvekilleri de hazır bulunacak.

9002_1

9003_1

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!