Malatya
11 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.40
  • ALTIN
    4833.8
  • BIST
    10.486
  • BTC
    111424.04$

Alaaddin'in Sihirli Lambası, ücretsiz sahneleniyor


Alaaddin'in Sihirli Lambası, ücretsiz sahneleniyor
Â'AlaaddinÂ'in Sihirli Lambası-Sihrin SonuÂ' oyunu ücretsiz sahnelenmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki MBŞT, sezonun ilk oyununu, Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu'nda sahneledi. Oyunun ilk seansına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, şube müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük beğeni toplayan oyun, seyirciden büyük alkış aldı.
Ücretsiz olarak seyirciyle buluşan “Alaaddin'in Sihirli Lambası-Sihrin Sonu” oyunu, 24 Ekim'de iki seans olarak gösterime girecek. Oyunun ilk seansı Saat 10.00'da ikinci seansı da saat 14.00'da başlayacak.
Sanatçı Burak Gün'ün yazdığı ve Necati Er'in yönettiği “Alaaddin'in Sihirli Lambası-Sihrin Sonu” adlı oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini Coşkun Karaağaç yapıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!