'Ali Cengiz Oyunu' Oynanıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz, Suriye konusunda Türkiye'nin bir "Ali Cengiz oyunu" içine sokulmak istendiğini söyledi.
Parti binasında basın açıklaması yapan BBP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz, "Sosyalist Baas Partisi diktatörlüğü ve manda devleti konumunu devam ettiren Suriye, bugün yine parçalara bölünmüştür. İç savaş ülkeyi bitirmiştir, dikta rejiminin de sonu gelmiştir. Eli kanlı Esed'in son çırpınışlarıdır. Bizi bu savaşa sokmak isteyen güçler Türkiye'yi durdurmak istiyorlar. Bu Ali Cengiz oyununun içine sokmak isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakalım. Akçakale'ye düşen top mermisi bunun bir belgesi gibidir" ifadelerini kullandı.
Gürbüz, "Dış politikada barışçıl olmak prensibi, İslam siyasetinin temel esaslarından biridir. Dinimiz de saldırgan politikayı yasaklamıştır. Karşılıklı müzakereler yoluyla neticeye bağlanması, özgür bir yaşayışın barışçıl bir politik anlayışın icabıdır" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Cami Avlusundaki Kanlı Kavga: Tüm Şüpheliler Gözaltında!
- Göçmen Kaçakçılarına Darbe: 28 Bin Personelle Türkiye Genelinde Baskın
- Altın Malatya’da Rekor Seviyede: Gram 4.962 TL, Çeyrek 8.147 TL’ye Ulaştı
- Zafer Mahallesi’nde Gece Yarısı Kanlı Hesaplaşma!
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.