Alkollü Sürücü Trafikte Dehşet Saçtı! Çocuk Yaralandı!

Malatya’da alkollü bir sürücü, ışıklarda bekleyen iki araca çarptı. Kazada, 1 çocuk yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Sürücünün 1.40 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı!
Malatya’da, sabah saatlerinde alkollü bir sürücünün sebep olduğu trafik kazasında, bir çocuk yaralandı. Olay, 09.00 sıralarında, Malatya-Ankara karayolu İtfaiye Daire Başkanlığı mevkiinde meydana geldi.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?
İ.Ö. yönetimindeki 44 AFB 746 plakalı hafif ticari araç, Ankara istikametine seyir halinde olduğu sırada, ışıklarda bekleyen 06 EES 734 plakalı Skoda marka otomobil ile 44 AL 744 plakalı Fiat marka otomobile çarptı.
Kazanın etkisiyle, araçlardan birinde bulunan Y.T. hafif şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN DURUMU
İ.Ö.’nün yapılan alkol testi sonucu 1.40 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazanın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı çocuk, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Kazaya sebebiyet veren sürücü hakkında polis tarafından inceleme başlatıldı. Alkollü sürücünün trafikteki tehlikeli hareketleri de araştırılıyor.

KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.