dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63972.401$

“Allah’ım neden bu kadar geri zekalılar?”


Malatya’da evde beslediği köpeğin gözüne deodorant sıkarak bu anları sosyal medya hesabından “Allah’ım neden bu kadar geri zekalılar” notuyla paylaşan şahıs büyük tepki gördü.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya'da evde beslediği köpeğin gözüne deodorant sıkarak bu anları sosyal medya hesabından “Allah'ım neden bu kadar geri zekalılar” notuyla paylaşan şahıs büyük tepki gördü. 

KİM GERİ ZEKALI ACABA?
İnönü Üniversitesinde okuduğu ve isminin Ö.D. olduğu ileri sürülen şahıs, evinde beslediği Golden cinsi köpeğin gözüne deodorant sıktı. Deodoranttan gözleri yanan köpek rahatsızlanarak kıvrandı. Şahıs bu anları sosyal medya hesabından “Allah'ım neden bu kadar geri zekalılar” notuyla paylaştı 

1005_24

KÖPEĞİN GÖZÜNE DEODORANT SIKAN KİŞİ SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI
Görüntülerde şahsın, deodorantı köpeğin yanında bulunan papağana da çevirerek "Sıkayım mı" dediği görülüyor. Ö.D.'nin paylaştığı görüntüler izleyenler tarafından köpeğe işkence olarak yorumlanırken, sosyal medya kullanıcıları şahsa büyük tepki gösterdi. 

KÖPEĞİN DURUMU İNCELENDİ
Malatya Doğa ve Hayvanlar için El Ele Derneği Başkanı Gülsüm Fırat, olayın ardından Doğa Koruma Milli Parklar 15'inci Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte şahsın evine giderek duruma tepki gösterdi. Köpeğin durumunu inceleyen ekipler köpekte herhangi bir yaralanma tespit etmedi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gülsüm Fırat, her hafta köpeğin ve papağanın kontrol edileceğini söyledi. 

İDDİALARA CEVAP VEREN ÖMER SERDAR DİNÇ: İŞKENCE SÖZ KONUSU DEĞİL

Malatya'da evde beslediği köpeğin gözüne deodorant sıkarak bu anları sosyal medya hesabından “Allah'ım neden bu kadar geri zekalılar” notuyla paylaşan ve büyük tepki gören Ömer Serdar Dinç, köpeğe işkence etmediğini söyledi. 
Malatya'da yaşayan üniversite öğrenicisi Ömer Serdar Dinç evinde beslediği Golden cinsi köpeğin gözüne deodorant sıkıp bu anları sosyal medya hesabından “Allah'ım neden bu kadar geri zekalılar” notuyla paylaşmıştı. Dinç'in paylaştığı görüntüler izleyenler tarafından köpeğe işkence olarak yorumlanırken, sosyal medya kullanıcıları şahsa büyük tepki göstermişti. 

100_7

"YAPILANLAR İFTİRA"
Tepkilerin büyümesi üzerine bir açıklama yapan Ömer Serdar Dinç iddiaların asılsız olduğunu belirterek “Hayvanlarıma kesinlikle işkence söz konusu değil. Benim evimde, annemin ve babamın evinde hayvanlarımız var onlara bakmayı seviyoruz. Bu yapılanlar iftira. Hayvanlarım her zaman yanımda. Gelen yetkililer tetkikleri yaptılar ve raporu yazdılar. Kesinlikle hiçbir şekilde hayvana işkence söz konusu olmadığını onlar da teyit etti” diye konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!