dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2436.2
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62565.65$

Altaylı Malatyalılara 'HAD' aştı...


Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski 2. başkanı Fatih Altaylı, kulübün Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşma yaptı. Altaylı, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i eleştirirken Malatyalılara ve Malatya'nın değeri Malatyaspor'a haddini aşan sözler sarf etti.
Narin

HABER MERKEZİ-İSTANBUL

Altaylı, yönetimin geçtiğimiz genel kurulda idari yönden ibra edilmemesi ile ilgili "Yönetimler 1500-2000 oyla seçiliyor daha sonra 200-300 oy ile devirebiliyoruz. Bu bana makul gelmiyor. Seçildikten 6 ay sonra genel kurula gidiyorlar iyi organize olmuş muhalefet bu yönetimi devirebiliyor" ifadelerini kullandı. Altaylı, daha sonra başkan Mustafa Cengiz'e eleştirilerini sıraladı:

"BAŞKAN BU KADAR KONUŞMAMALI!"

"Beni rahatsız eden durum yönetimin ibra edilmeme kararını yok sayması. Az önce Faruk Süren durumla ilgili hissiyatını aktardı. Faruk Süren'i uzun yıllardır tanırım. Faruk Süren'in kardeşiyimdir. Mustafa Cengiz'e bir tavsiyem var. Son yıllarda koltuğa oturan başkanlarımız, geçmiş başkanları örnek almaktansa yeni bir tavır sergiliyorlar. Çok fazla konuşuyorlar ve çok konuşunca da boş konuşmuş oluyorsunuz. Başkanın bu kadar konuşması hoş değil. Galatasaray başkanı kolay ulaşılır olmamalı. Başkan eğer çok fazla konuşmak istiyorsa profesyonel destek almalı. Nasıl konuşacağını öğrenmeli."

"BURASI MALATYASPOR DEĞİL"

Konuşmasının devamında ise Malatyalılar'ı karşısına alacak şu sözleri sarf etti: "Burası Malatyaspor değil. Onlara da saygımız var elbette. Bizim övündüğümüz başkan tarzının konuşma tarzı böyle olmamalı."

"BAŞKAN GEVREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMALI"

 Kısa süre içinde sosyal medyada yayılan Altaylı'nın sözleri taraftarlar tarafından büyük tepki çekti. Taraftarlar geçmişte Hıncal Uluç tarafından da Malatyaspor'a sarf edilen bu gibi sözlerin artık kabul edilebilir bir yanının olmadığını belirterek, Başkan Adil Gevrek'in suç duyurusu açması gerektiğini ifade ettiler. 

GÜNDÜZ: KENDİSİNİ KINIYORUM

Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz'den cevap gecikmedi. Gündüz açıklamasında: “07.05.2019 tarihli Galatasaray Divan Kurulu'nda söz isteyen! Fatih Altaylı, hiçbir alakası olmaksızın Büyük Yeni Malatyaspor Camiası'nı, küçük düşürücü sözler söylemesi hem Yeni Malatyaspor Yönetimi'ni hem de Büyük Yeni Malatyaspor Camiası'nı rencide etmiştir. Sayın Altaylı'ya sormak isterim ki, tüm Spor Camiası'nda ne kadar sevildiğini! Büyük Galatasaray Camiası'nda ne kadar sevildiğinin! Farkında mı acaba? Kendi kulübü olan Galatasaray Camiası'nda dahil sevilmeyen insanları ve kurumları gazeteci kimliği ile hep aşağılayan, kibirli yaklaşımı maalesef Büyük Yeni Malatyaspor Camiası'nın yutacağı bir söylem olmayacağı gibi kimsenin haddi de değildir. Kendi başkanına dahi saygısı olmayan bir kişiden saygı beklemek hayaldir, hayalciliktir. Kendisini şiddetle kınıyoruz.” İfadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!