AMATÖR HAFTA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, 5-6 Ekim tarihlerinde Malatya'da Amatör Sporlar Hastası Satranç Turnuvası yapacaklarını söyledi.
Toy, satranç turnuvalarının Ekim ayı içerisinde devam edeceğini kaydederek, “5-6 Ekim tarihlerinde Amatör Sporlar Hastası Satranç Turnuvamızı yapacağız. Turnuvaya yoğun bir katılım bekliyoruz” ifadesini kullandı.
Turnuvalara katılacak olan sporculara uyarıda bulunan Toy, “Turnuvalara katılmak isteyen sporcularımızın online kayıt yaptırabilmeleri için öncelikle lisanslarını vize ettirmeleri gerekiyor. 16 yaş altındaki sporcular için yeni lisans yapmak ya da lisans vizesi yapmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bunun dışında 16-18 yaş arası sporculardan 5 TL, 18 yaş ve üzeri sporculardan 10 TL vize ücreti alınmaktadır” dedi.
Toy, 26-27 Ekim tarihlerinde Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Sanayisinin Acı Kaybı: Abdurrahman Yavuz Hayatını Kaybetti
- Şeffaf Yönetim ve Yeşil Dönüşüm Vurgusu: Tecdelioğlu İSO Meclisi’ne Talip
- Depoyu Dolduracaklar Dikkat Benzine Üç Lira Yirmi Kuruş Zam Geldi
- Pütürge'de Bal Hasadı Başladı: Toprak Kovan Üretimi Dikkat Çekti
- Yarın Malatya'da Okullar Açık Mı? MEB Eğitim Çalışma Takvimini Duyurdu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.