Anaokulu Yeni Sınıfına Taşındı...

Malatya'nın Darende ilçesinde Cumhuriyet ilköğretim Okulu'nun anasınıfı eski yerinden yeni yapılan yerine taşındı.
Okul bünyesinde hizmet veren ve artık birtakım ihtiyaçlara cevap veremez hal alan anasınıfı, Kaymakamlık tarafından çeşitli ihtiyaçları tamamlanarak iki sınıftan oluşan bir anasınıfı yeri düzenlendi.
Yeni anasınıfının açılışına; İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gülcü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Gündoğan ve diğer daire müdürleri ve okul öğretmen ile öğrencileri katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Kuş, “Eski anasınıfımızın fiziki şartları çok uygun değildi. Yapılan bakım onarım ve yenileme çalışması sonucu öğrencilerimizin tam bir okul öncesi eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlendi” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Merkezli Narkotik Operasyonunda Zehir Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu
- Parktaki Gençlerin Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü
- Çevre Şehirciliğin Sağlam Dediği Evin Köşesi Yıkıldı
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.