Aniden yere yığılan kadın kurtarılamadı

Malatya'da aşırı kilolarından dolayı rahatsızlanan 48 yaşındaki kadın, aniden yere yığıldı. Sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan kadının son isteğinin ise karpuz yemek olduğu öğrenildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da kaldığı evde lavaboya giderken rahatsızlanarak yere yığılan 48 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılan genç kadının son arzusunun ise karpuz olduğu öğrenildi.

ANİDEN YERE YIĞILAN KADININ SON ARZUSU KARPUZ YEMEK OLMUŞ
Olay, Battalgazi ilçesine Paşaköşkü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Dilek E. (48), aşırı kilolarından dolayı rahatsızlandı. Kendini iyi hissetmediğini belirten Dilek E.'ye iyi gelir düşüncesiyle yoğurt verilirken, genç kadın kapuz yemek istediğini belirttikten sonra lavaboya gitmek için ayağa kalktı. Bu sırada aniden yere yığılan Dilek E. olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KESİN ÖLÜM NEDENİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK
Cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin incelemesinde Dilek E.'nin vefatında herhangi bir şüpheli duruma rastlanmazken, yapılan incelemelerin ardından genç kadının cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.