04 Eylül, 2026, Cuma
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Ankara Hekimhanlılar Derneği Kız Öğrenciler İçin Harekete Geçti

Ankara Hekimhanlılar Derneği Kız Öğrenciler İçin Harekete Geçti
Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, üniversitede öğrenim gören kız öğrencilerin eğitim giderlerine katkı sunmak amacıyla burs kampanyası başlattı. Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu, hemşehrilerine çağrıda bulunarak eğitimde dayanışma mesajı verdi.

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşehri dayanışmasını bu kez eğitim için harekete geçirdi. Üniversite öğrenimini sürdüren kız öğrencilerin eğitim giderlerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan burs kampanyasıyla, imkanlar ölçüsünde daha fazla öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. "Eğitime destek, geleceğe yatırımdır" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında, destek vermek isteyen Hekimhanlılar ile hayırseverlerin katkıları burs olarak üniversiteli kız öğrencilere ulaştırılacak.

OKUYAN KIZLARIMIZ AYDINLIK GELECEĞİMİZDİR

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu, eğitime yapılan katkının yalnızca bugüne değil, geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirtti. Hemşehrilerine dayanışma çağrısında bulunan Uzunoğlu, "Bir kızımızın eğitimine destek olmak, geleceğimize umut olmaktır. Okuyan kızlarımız, aydınlık geleceğimizdir. Üniversite öğrenimi gören kız öğrencilerimize burs desteği sağlamak amacıyla başlattığımız kampanyaya tüm hemşehrimizin katkısını bekliyoruz" dedi.

MADDİ İMKANLAR EĞİTİME ENGEL OLMAMALI

Üniversite eğitiminin gençlerin hayatındaki önemine dikkat çeken Uzunoğlu, maddi imkanların eğitim yolunda bir engel oluşturmaması için dayanışmanın güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Uzunoğlu, "Eğitim hayatına devam eden genç kızlarımızın yanında olmak, onların geleceğine katkı sunmak istiyoruz. Bu amaçla maddi destek sağlayabilecek tüm hemşehrilerimizi kampanyamıza davet ediyoruz. Sağlanacak her katkı, bir öğrencimizin eğitimine daha güçlü şekilde devam etmesine destek olacaktır" ifadelerini kullandı. Burs kampanyasına katılmak isteyenlerin dernek yönetimiyle iletişime geçebileceğini belirten Uzunoğlu, desteklerin artmasıyla birlikte daha fazla üniversiteli kız öğrenciye burs imkanı sağlamak istediklerini kaydetti.

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!