Ankara Karıştı: IMF Türkiye'ye mi geliyor?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, IMF'den destek istendiği iddialarını reddederken, heyetin 'teknik ve rutin bir ziyaret için Türkiye'ye geleceğini' ifade etti.

Bilgi veren Bakanlık yetkilileri, basına yansıyan "IMF heyetinin Türkiye'nin talebiyle ülkeye geleceği" iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurguladı.
İDDİALAR YALANLANDI
Yetkililer, Türkiye'nin IMF'den destek istenmesi nedeniyle heyetin ülkeye geleceği iddiasını yalanladı; heyete yönelik resmi bir davet olmadığını kaydetti.
Yetkililer, IMF'nin Türkiye'yle ilgili teknik ekibinde kısa süre önce değişiklikler olduğunu, ekibe yeni üyeler katıldığını belirtti.
Bakanlık yetkilileri, diğer ülkelerdeki gibi, yeni ekibin ülkeyi tanımak, kendi paydaşlarıyla tanışmak ve Türkiye'nin son dönemdeki ekonomi politikalarını daha yakından öğrenmek isteyebilecekleri için teknik ve rutin bir ziyarette bulunabileceğini kaydetti.
HABER MERKEZİ-ANKARA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Feci Kaza Kamerada: Motosiklet Sürücüsü Yol Savruldu
- Rektör Nusret Akpolat Duyurdu: Ödül İnönü Üniversitesi’nin Oldu!
- Sokaktaki Canlar İçin Vali Yavuz’tan Acil Hat Uyarısı
- Bir Okuldan Fazlası: Şehit Kemal Özalper Lisesi Kültür Merkezi Oluyor
- Battalgazi Yüzme Kulübü 400 Öğrenciyle Yeni Sezona Hazır
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.