Malatya
18 Ağustos, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.91
  • EURO
    47.93
  • ALTIN
    4405.0
  • BIST
    10.871
  • BTC
    118100.24$

Antalya'da kamp yapan Süper Lig ekipleri Cuma namazını ‘Dinler Bahçesi’nde kıldı


Antalya'da kamp yapan Süper Lig ekipleri Cuma namazını ‘Dinler Bahçesi’nde kıldı
Antalya’da kamp yapan Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve diğer liglerdeki takımların futbolcuları ile teknik ekipleri bir araya gelerek cuma namazını kıldı.
HABER MERKEZİ-ANTALYA 

Antalya’da kamp yapan Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve diğer liglerdeki takımların futbolcuları ile teknik ekipleri, cuma namazını kılmak için camii, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu ‘Dinler Bahçesi’ne geldi.

YAN YANA SAF TUTTULAR

Liglere verilen arada Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ne gelerek kampları sürdüren Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve diğer liglerdeki takımların futbolcuları ile teknik ekipleri, cuma namazını kılmak için camii, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu 'Dinler Bahçesi'ne takım otobüsleriyle geldiler. Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Malatyaspor, Altay, Spor Toto 1. Lig’de lider konumdaki Ümraniyespor'la, MKE Ankaragücü’nün yanı sıra Makedon futbol takımı Shkupi teknik ekip ve oyuncuları da camii içinde ve bahçesinde yan yana saf tuttu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!