Arapgir'e Cemevi açıldı

Malatya'nın Arapgir ilçesine bağlı Taşdelen Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başlanan Cemevi ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Malatya'nın Arapgir ilçesinde yapımı tamamlanan Cemevi ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Arapgir ilçesi Taşdelen Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Cemevi ve Kültür Merkezinin açılışı yapıldı. Açılışı törenine Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir Kaymakamı Salih Sak,CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer ile çok sayıda davetli katıldı.
HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Açılış töreninde konuşan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yeni hizmete giren cemevinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Yapılan konuşmaların ardından, cemevinin açılışı yapıldı.
ŞEYH HASAN ONAR ANILDI
Cemevi ve Kültür Merkezi'nin açılışının ardından Onar Mahalesinde düzenlenen Şeyh Hasan Onar'ı Anma Etkinlikleri'ne katılan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu burada resim sergisinin açılışını yaptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Perşembe Sıcaklık Alarmı: Termometre 36 Dereceyi Görecek
- Yeni Malatyaspor’da Fırtına: Karadağ, Savcılık Dosyasını Hatırlatıp Kongre Duyurdu
- Malatya Namaz Vakitleri 28 Ağustos 2025 İmsak Kaçta Akşam Ezanı Saat Kaçta Okunacak
- Akşam Namazında İmama İlk Teşehhüdde Yetişen Ne Yapar?
- Malatya’da Bugün Vefat Edenler Açıklandı: 25 Ağustos 2025 Listesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.