ARAPGİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI KONUKÇU TOPRAĞA VERİLDİ

Arapgir ilçesi eski Belediye Başkanı Halit KonukçuÂ'nun cenazesi toprağa verildi.
Malatya'nın Arapgir ilçesi eski Belediye Başkanı Halit Konukçu'nun (60) cenazesi için kalabalık bir katılımla ilçe merkezinden Tekke mezarlığına kadar beş kilometrelik araç konvoyu oluştu. Cenaze törenine İstanbul'dan, Ankara'dan, Malatya'dan ve Elazığ'dan çok sayıda sevenleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları katıldı.
Arapgir Tekke Mezarlığında toprağa verilen Halit Konukçu 1999-2009 yılları arasında iki dönem ANAP ve AK Parti'den Arapgir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
Konukçu 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Arapgir Belediye Başkanlığı adayı olarak açıklanmıştı. Cenazede MHP İl Başkanı Arif Yıldız ile partililerde hazır bulundu.
Bu arada, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Selim Çağlar ve Hacı Bayram Yılmaz ile partililer Arapgir ilçesindeki taziye evine giderek Konukçu'nun yakınlarına başsağlığı dileklerini sundular.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Evde Deneyebileceğiniz 5 Ferahlatıcı Soğuk Çorba Tarifi
- Malatya’da Sıcaklıklar Düşüyor Ama Rüzgar Artıyor! İşte Saat Saat Hava Durumu
- FEDAŞ Şalteri İndirdi, Malatya Karanlığa Büründü!
- 12 Ağustos Salı Malatya Namaz Vakitleri: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- MASKİ’den 7 Mahalleye Su Kesintisi Uyarısı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.