Arguvan'da kitap okumada etkinliği

Malatya'nın Arguvan ilçesinde kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinlikte Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş öğrencilerle birlikte kitap okudu.
HABER MERKEZİ / MALATYA

Nazım Hikmet Meydanı Battal İlgezdi Parkında düzenlenen etkinlikte, Arguvan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve vatandaşlar kitap okuyarak farkındalık oluşturmaya çalıştırlar.

Etkinlik öncesi açıklamada bulunan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, okumanın öneminde değinerek, "Bu güzel ve farkındalık oluşturmaya yönelik etkinliğe katılan herkesi kutluyorum. Okumanın önemini idrak etmiş bir nesil yetiştirmek herkesin birinci vazifesi olmalı. Bu anlamda bu etkinliğe destek veren herkese sonsuz teşekkürler" dedi. Öğrencilerle ve vatandaşlar açık havada düzenlenen etkinlikte 2 saat boyunca kitap okudular.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şifa Aramaya Çalışırken Canından Oluyordu: Kulaktan Dolma Tavsiye Karaciğerini Bitirdi
- Karacabey Hipodromu Saniyeler İçinde Milyonluk Satışlara Sahne Oldu
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.