Arguvan Kaymakamı Giresun yolcusu

Bir süre Malatya'nın Arguvan ilçesinde görev yapan Selçuk Yosunkaya, Giresun'a Vali Yardımcısı olarak atandı. 1 Kasım'da göreve başlayan Yosunkaya, en son Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde kaymakam olarak görev yapıyordu.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine 7 ay önce atanan kaymakam Selçuk Yosunkaya, Giresun Vali Yardımcısı olarak atandı. Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine 1 Aralık'ta yayımlanan kararnameyle Malatya'nın Arguvan ilçesinden atanan Selçuk Yosunkaya, Giresun'a atandı.
SURİYE SINIRINDA 7 AY
Suriye sınırındaki ilçede 7 ay görev yapan Yosunkaya'nın Vali yardımcısı olarak atandığı öğrenildi. Yosunkaya'nın Giresun'a atanmasıyla birlikte boş kalan koltuğuna ise vekaleten Harran Kaymakamı Temel Ayca'nın oturacağı belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkizce TOKİ Şantiyesindeki Göçük Faciayla Sonuçlandı! Enis Bayram ve Süleyman Kaya Hayatını Kaybetti
- Ankara ve Bursa'dan Gelen Fotoğrafçılar Malatya'nın Biyolojik Zenginliğini Kayıt Altına Aldı
- Malatya 100. Yıl Kent Parkı'nda Mehmet Ali Oğuzbey Camii'nin Temeli Dualarla Atıldı
- İnönü Mahallesi'nde İş Kazası: 25 Yaşındaki İşçi Ağır Yaralandı
- Delihasanyurdu Mahallesi Bin Metrekarelik Modern Taziye Evine Kavuşuyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.