Artık her yer okul

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği ‘Okulum Malatya’ projesi ile artık öğrenciler bilgilerini beceriye dönüştürebilme adına okul dışında da eğitim görecek.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin yaşayarak öğrenmesine katkı sağlaması amacıyla Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ‘Okulum Malatya' projesi hayata geçirildi.
PROJE TANITILDI
Proje kapsamında, Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Salonunda okul idarecilerine verilen eğitimde projenin tanıtımı yapıldı. Proje ile birlikte müzeler, kütüphaneler, camiler, milli parklar, bahçeler, tarihi ve turistik mekanlar da artık birer sınıf olacak. Duvarsız dersliklerde okul dışı öğrenme ortamlarının eğitime dahil edileceği projeyle ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise öğrencilerin okulda öğrendiği bilgileri gerçek hayat deneyimleri ile buluşturacağı belirtildi.

"OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARI"
Açıklamada, “Proje ile 2023 Eğitim Vizyonunda yer alan temel eğitim ve orta öğretim hedefleri ile uyumlu olan ‘Okul Dışı Öğrenme Ortamları' öğrencilerimizin bilgilerini beceriye dönüştürebilme ve öğrenmenin kalıcılığını artırabilme imkanı sağlayacaktır" ifadelerine yer verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Demiryol İş Sendika Yönetiminden Jet Yalanlama: Koltuk Değişimi Haberleri Asılsız Çıktı
- Turgut Özal Üniversitesi Öğrencileri Darende Belediyesinin Enerji Sahasını İnceledi
- Taylandlı Chang Katrina Evlenip Yerleştiği Malatya'da Müslüman Oldu
- Kent Protokolü ve Vatandaşlar Aynı Noktada Buluştu: Hacı Hüseyin Kölük Camii Törenle İbadete Açıldı
- Ziyaretçi Akınından Sonra Düğmeye Basıldı: Battalgazi Belediyesi Popüler Sosyal Alanı Mercek Altına Aldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.