Malatya
24 Ağustos, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.14
  • EURO
    48.33
  • ALTIN
    4443.9
  • BIST
    11.372
  • BTC
    115944.00$

Artık Yeni Malatyaspor'da oynamayacak


Artık Yeni Malatyaspor'da oynamayacak
Evkur Yeni Malatyaspor'da Emanuel Dening, Abdoulaye Sadio Diallo ve Aly Cissokho'nun ardından Nacer Barazite ile de yollar ayrıldı.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da Emanuel Dening, Abdoulaye Sadio Diallo ve Aly Cissokho'nun ardından Nacer Barazite ile de yollar ayrıldı.

NACER BARAZİTE İLE YOLLAR AYRILDI

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor'da Emanuel Dening, Abdoulaye Sadio Diallo ve Aly Cissokho'nun ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Sarı kırmızılı yönetim, Nacer Barazite ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

KAMPTAN AYRILDI

E.Y. Malatyaspor'un 1 milyon 100 bin Euro maliyetli oyuncusu Barazite, sözleşmesinin feshedilmesinin ardından kamptan ayrıldı.
2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor'a katılan Nacer Barazite, Süper Lig'de 15 karşılaşmada 780 dakika forma giydi ve sezonu 2 gol, 3 asistle tamamladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!