dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

Artık yetki millettedir!


Artık yetki millettedir!
Anayasa yapmanın milletin tekelinde olduğunu belirten AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 'Anayasa yapmak, millete ait tekel bir haktır. Ancak maalesef millet bu hakkını hiçbir zaman kullanamamıştır. 16 Nisan Halk Oylamasında söz de, karar da, yetki de millette' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Cevatpaşa ve Topsöğüt Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, anayasa yapmanın milletin tekelinde olduğunu belirtti. Başkan Kahtalı, "Anayasa yapmak, millete ait tekel bir haktır. Ancak maalesef millet bu hakkını hiçbir zaman kullanamamıştır. 16 Nisan Halk Oylamasında söz de, karar da, yetki de millette" dedi.

SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN!
Topsöğüt Mahallesi ziyaretinde konuşan Kahtalı, "Geçmişe dönüp baktığımızda anayasaların hemen hemen tamamının darbe süreçlerinde hazırlandığını ve yürürlüğe konduğunu görürüz. İşte bu noktada biz yine '16 Nisan' diyoruz. Diyoruz ki 16 Nisan'da halk kendi anayasasını yapacak. Söz de karar da yetki de milletin olacak. Ve biz aynı zamanda inanıyoruz ki Malatya yerli ve milli anayasasına sonuna kadar sahip çıkacak. Malatya egemenliğin kendisine vermiş olduğu 'anayasa yapma hakkı'na sonuna kadar sahip çıkacak. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

MİLLET GELECEĞİNİ TEMİNAT ALTINA ALACAK
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cevatpaşa Mahallesi'ndeki toplantıda ise AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin söz aldı. Bugüne kadar sırtlarını her zaman millete dayadıklarını vurgulayan Şahin, 16 Nisan'ın milletin davası olduğuna dikkat çekti.
"16 Nisan seçimi ne milletvekilliği ne belediye başkanlığı ne de muhtarlık seçimidir. 16 Nisan, milletin seçimidir" diyen Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Millet sandığa giderek geleceğini teminat altına alacak ve Türkiye'nin yeniden dirilişine vesile olacaktır. Hayır cephesine iyi bakın. Hayır cephesinde kim var, iyice öğrenmek gerekiyor. Hayır cephesinde tüm Avrupa var. FETÖ var, PKK var. Ermeni lobisi, faiz lobisi var. Sorsanız neye karşı olduklarını bile bilmezler. Dolayısıyla unutmayın; sadece Türkiye'nin değil kanları akıtılan dünya mazlumlarının da umutları Recep Tayyip Erdoğan ve yapılacak değişikliklerdir"

MALATYA HEP DOĞRUDAN TARAF OLDU
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya Cevatpaşa ve Topsöğüt'te mahalle sakinleri ile buluştu. Malatya'nın referanduma büyük destek vereceğine yürekten inandığını da kaydeden Mustafa Şahin, "Neden inanıyorum? Çünkü Malatya bugüne kadar her zaman iyinin ve doğrunun yanında yer almıştır" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!