ASKOM, Bölge toplantısını yaptı

Bölgesel Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM ) toplantısı koordinatör il Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıda anne ve bebek ölümlerinin önlenmesi konusunda bölgesel düzeyde alınacak önlemler, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri ile hastanede verilen acil servis hizmetlerinin koordinasyon içerisinde aksatılmadan yürütülmesi, bölge illerin sağlık kapasitelerinin daha verimli kullanılabilmesini sağlamak için iller arası koordinasyonun arttırılması konuları görüşüldü.
Toplantıda illerde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve bir sonraki toplantının Elazığ ilinde yapılması kararlaştırıldı.
Toplantıya Malatya İl Sağlık Müdürü Dr.Nail Umay başkanlığında Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Selahattin Karakoç, Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr.Abdullah Demir ile Malatya,Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin Sağlık Müdür Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden ilgili başkanlar, Halk Sağlığı Müdürlüklerinin ilgili şube müdürleri ve hastane başhekimleri katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatyalı Depremzede Esnaf İçin Kritik Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanlığı Gündemine Alındı
- Battalgazi’de Mahallelerin Talepleri İçin Ortak Çalışma Başladı
- KPSS Alan Bilgisi Sınıf Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
- Malatya’da Motosiklet Sayısı 5 Yılda İkiye Katlandı
- Malatya’da Yılda 850 Bin Sertifikalı Fidan Üretiliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.