ASLANOĞLU İÇİN BABA OCAĞINDA MEVLİT OKUTULDU

ASLANOĞLU İÇİN BABA OCAĞINDA MEVLİT OKUTULDU
CHP Malatya eski Milletvekili ve son dönem CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı nedeniyle ailesi tarafından baba ocağı Arapgir ilçesinde mevlit okutuldu.
İstanbul'da 16 Mayıs günü kalp krizi geçirerek vefat eden Aslanoğlu için ailesi memleketi Arapgir ilçesinde Mirliva Ahmet Bey Çarşı Camii'nde öğle namazını müteakip mevlit okuttu.
Aslanoğlu'nun eşi ve çocuklarının da hazır bulunduğu mevlide ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterirken, İlçe Kaymakamı Ercan Turan, Belediye başkan Vekili Basri Aknar, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile kalabalık bir topluluk hazır bulundu.
Duaların okunmasının ardından Aslanoğlu ailesi taziyeleri Millet Han'da kabul etti.
Aslanoğlu'nun İstanbul'daki mezarından getirilen toprak, Aslanoğlu'nun aile büyüklerinin bulunduğu kabristana bırakıldı.
Taziye defterine ise Arapgirliler. Aslanoğlu ile ilgili düşüncelerini yazdılar.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İlhan Geçit Yeşilyurt’taki Yeniden İnşa Rakamlarını Açıkladı: 42 Bin 500 Konut ve İş Yeri Yapıldı!
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.