Astsubayların Emekli Maaşı Asgari Ücretin Altında! Ağbaba: Takipçisi Olacağız

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin özlük ve kadro sorunlarına dikkat çekerek Hükümete çağrıda bulundu. Ağbaba, özellikle uzman erbaşların kadro sorununun acilen çözülmesini talep ederken, subayların özlük haklarının iyileştirilmesi ve astsubayların emekli maaşlarının asgari ücretin altında kalması gibi kritik sorunların takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaptığı açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) farklı kademelerindeki personelinin yaşadığı ekonomik ve özlük hakları sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.
TSK PERSONELİNİN HAKLI TALEPLERİ GÜNDEMDE
Açıklamasında, TSK'nın farklı rütbelerdeki personelinin taleplerini dile getiren Ağbaba, şunları kaydetti: "TSK’nın göz bebeği subaylarımız özlük haklarının iyileştirilmesini, astsubaylarımız ise emekli maaşlarının asgari ücretin altında kalmamasını istiyor. Haklı taleplerin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Bölgesinde Şüpheli Şahıslar ve Motosikletler Polisin Merceğine Takıldı
- Muğla’da Eski Sevgilisi Tarafından Vurulan Berfin Zelal Kaya Malatya’da Toprağa Verilecek
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.