ATATÜRK BATTALGAZİÂ'DE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 75. yıldönümünde MalatyaÂ'nın Battalgazi ilçesinde törenle anıldı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma törenine; Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Jandarma Komutanı Ahmet Eren, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören, Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Atatürk anıtı önüne çelenk koyulduktan sonra Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda anma töreni düzenlendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İlhan Geçit Yeşilyurt’taki Yeniden İnşa Rakamlarını Açıkladı: 42 Bin 500 Konut ve İş Yeri Yapıldı!
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.