Attarlar Odası'nda sevinç

Sinan Cavlak: ' 7143 sayılı kanun sevincini yaşıyoruz'
HABER MERKEZİ-MALATYA
Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu ile sağlanan fırsatların esnaflar açısından kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu dile getirerek, bu yapılandırmaya oda aidat borçlarının da eklenmesinin sevindirici olduğunu söyledi.
"ESNAFIMIZ AÇISINDAN OLUMLU BİR GELİŞME"
Konuyla ilgili konuşan Cavlak, “Resmi Gazetede yayımlanan Vergi Yapılandırması ile SGK, MTV, Oda Aidat borçları gibi birçok kalemin eklenmesi tarihi bir fırsattır. Esnaf ve Sanatkarlarımızın Maliye Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Belediyelere olan borçlarının birçoğunda yapılandırmaya gidilmiştir. Kanuna göre süresinde ödenmeyen Oda Aidatlarının gecikme zamlarından vazgeçilmiştir. Bu kanun ile gecikmeden kaynaklı zamların alınmayacak olması esnaflarımız açısından olumlu olmuştur” dedi.
Kanun kapsamında tüm borç yapılandırmaları ile birlikte oda aidat borcu yapılandırmalarının da 31 Temmuz 2018 tarihinde son bulacağını dile getiren Başkan Sinan Cavlak, “Bu süre içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın gerek bağlı bulundukları odalara, gerekse de diğer kamu alacaklılarına başvurmaları gerekmektedir” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Depolar Doldu Alımlar Duracak İddialarına Bakan Yumaklı'dan Yanıt Geldi
- Yerli Enerji Hamlesi Haziran Ayında Zirve Yaptı
- Polis Ekipleri Parklarda Güvenlik Çemberi Oluşturdu: Aranan Şahıs Yakalandı
- Akaryakıtta Motorin Fiyatlarına Bu Gece Yarısından İtibaren Zam Geliyor
- Çöşnük İle 100. Yıl Kent Parkı Tramvay Hattıyla Birbirine Bağlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.