dore okulları
Malatya
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2433.7
  • BIST
    10167.76
  • BTC
    61706.22$

Avrupa yaramadı!


Avrupa yaramadı!
3 sezon önce tarihinde ilk kez yükseldiği Süper Lig’de önemli başarılara imza atan ve Türkiye'yi Avrupa arenasında temsil eden Yeni Malatyaspor, Süper Lig 2019-2020 sezonunda küme düşerek, büyük düşüş yaşadı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Süper Lig'in 34. haftasında sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'ya yenilerek küme düşen Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısı ve ikinci yarısındaki performansıyla da iki ayrı takım görüntüsü ortaya koydu.
Sergen Yalçın ile başladığı Süper Lig'in ilk yarısını 24 puanla 8. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda ise oynadığı 17 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan çıkarabildi.
Tarihinde ilk kez yükseldiği Süper Lig'de geride kalan 3 sezonda önemli başarılara imza atan Yeni Malatyaspor, Türkiye'yi Avrupa sahnesinde temsil etmişti.

BAŞARISIZ BİR SÜREÇ YAŞANDI 
Yeni Malatyaspor, Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra dikiş tutturamazken, sonrasında göreve gelen Kemal Özdeş yönetiminde çıkılan 5 maçtan puan alınamadı.
Sarı kırmızılılar Özdeş'in ardından göreve gelen Hikmet Karaman ile de beklediğini bulamadı. Tecrübeli teknik adamla 11 maça çıkan Malatya temsilcisi, topladığı 8 puanla başarısız bir süreç yaşadı.

M_237

YENİ MALATYSPOR SON SEZON 3 TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI 

Yeni Malatyaspor'da ligdeki kötü gidişat sonrası Kemal Özdeş'in yerine göreve getirilen Hikmet Karaman takımın başında çıktığı 11 maçta 8 puan toplayarak küme düşülmesinde etkin rol oynadı.
Sezon başından bu yana 3 teknik adamla çalışan Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan sonra göreve gelen Kemal Özdeş ve Hikmet Karaman ile hedeflediği puanları toplayamadı. Özdeş ile 5 haftada 0 çeken Malatya ekibi, Karaman yönetiminde de 8 puan toplayarak ligin ilk yarısında Sergen Yalçın ile toplanan 24 puana rağmen sezonu küme düşerek tamamladı.
Sarı-kırmızılılar Karaman yönetiminde ilk galibiyetini ligin 28. haftasında Göztepe karşısında elde etmişti.
Süper Lig'de kötü bir ikinci yarı geçirerek oynadığı 17 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Yeni Malatyaspor, ligin son maçında sahasında Gaziantep FK'ya 1-0'lık skorla kaybederek 3 sezon önce yükseldiği Süper Lig'e veda etti.

Yeni Malatyaspor, Karaman yönetiminde çıktığı maçlarda şu sonuçları aldı:
Yeni Malatyaspor :1 - Trabzonspor:3
Yeni Malatyaspor: 1 - Konyaspor: 1
Kayserispor: 2 - Yeni Malatyaspor: 1
Yeni Malatyaspor: 1 - Kasımpaşa: 2
Yeni Malatyaspor: 2 - Göztepe: 1
Fenerbahçe: 3 - Yeni Malatyaspor: 2
Yeni Malatyaspor: 0 - Gençlerbirliği: 0
Sivasspor: 0 - Yeni Malatyaspor: 1
Yeni Malatyaspor: 0 - Beşiktaş: 1
Rizespor: 3 - Yeni Malatyaspor: 0
Yeni Malatyaspor: 0 - Gaziantep FK: 1

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!