dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2295.1
  • BIST
    9047.9
  • BTC
    70873.19$

Avşar: Sorunlar bizim sorunumuz


Avşar: Sorunlar bizim sorunumuz
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve İl yönetim kurulu üyeleri Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Hekimhan ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu.Hekimhan'a girişte kalabalık bir konvoyla karşılanan MHP heyetinin ilk durağı, Hizmete yeni açılan Hekimhan Devlet Hastanesi oldu. Başhekim Yardımcısı Dr.Hulusi Şahin ile hastanenin sıkıntıları ve sorunları hakkında istişarelerde bulunan Fendoğlu ve Avşar daha sonra Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir'i makamında ziyaret etti.

5_35

İLÇENİN SORUN VE SIKINTILARI DİLE GETİRİLDİ
Burada da ilçe hakkında sorun ve sıkıntılar dile getirilirken İl Başkanı Bülent Avşar, Hekimhan'ın sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini ifade ederek, "Milletvekilimiz ve tüm teşkilatımız ile birlikte göreve geldiğimiz günden bu yana ilçelerimizin sorunları ile hemhal olduk. Bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi kadroları, tüm ilçelerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını sorunlarımız olarak görmekte ve ivedi bir şekilde çözüm odaklı halletme olayına girmekteyiz” ifadelerini kullandı.

6_28

SIKINTILAR DİNLENDİ
MHP heyeti daha sonra Malatya Turgut Özal Üniversitesi Hekimhan kampüsünü de ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Abdulkadir Pektaş ile üniversitenin gelecek projeleri hakkında konuşan Fendoğlu ve Avşar daha sonra maden diyarı Hekimhan'da Madencilik sektöründe faaliyet gösteren şirketlere de nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Şirket çalışanlarının sıkıntılarını dinleyen MHP heyeti şantiyede bir takım gezilerde gerçekleştirdi.

8_25

BİR PARTİ KURULUYOR, BİRİ ÖLÜYOR
MHP Malatya İl Başkanı Avşar ve MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu daha sonra Hekimhan ilçe merkezine geçerek burada MHP İlçe Başkanlığında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.İl Başkanı Avşar, burada yaptığı konuşmada MHP'nin gelenekli bir hareket olduğunu dile getirerek, "Bir parti kuruluyor bir parti ölüyor. Siyasi tarihimiz adeta bir partiler mezarlığı. MHP'yi de bu mezarlığa göndermek isteyenler hep olmuştur. Ama mezarlık onlarla doludur. Halkın büyük kesiminin oylarını alan partilerden bugün eser bile yoktur. Ama MHP her daim vardır, bizlerin mücadelesiyle de var olacaktır.” diye konuştu.

ÖTE YANDAN AŞURE ETKİNLİĞİ YAPILDI

 MHP Malatya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından organize edilen, 'Aşure Günü' etkinliğinde 2 bin vatandaşa aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

10_13

ETKİNLİĞE KATILANLAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı ile Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ortaklaşa aşure etkinliği düzenlendi. MHP İl Binasında önünde düzenlenen etkinliğe MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanı Duygu Sağlam, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve vatandaşlar katıldı.

11_12

KERBELA OLAYININ DOĞRU OKUNMASI GEREKİYOR
Burada bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Avşar, “Kadın Kolları Teşkilatımızın düzenlemiş Olduğu Kerbela şehitlerini anma ve Aşure etkinliğinde bir aradayız. Kerbela, ihanete boyun eğmeyen, hedeflerinden vazgeçmeyen, varlığını muhafaza etmek için pazarlığa heveslenmeyen, korkuya ve tehditlere teslim olmayan rahmani gönüllerin şirke batmış şeytani hesapları şaşkına çevirmesi, hezimete uğratmasıdır” ifadelerine yer verdi.Kerbela olayının doğru okunması ve anlaşılması gerektiğini belirten Avşar, “Bununla kalmayıp gerekli ders ve sonuçları dosdoğru çıkarmak İslam toplumlarının geleceği açısından acil ve mecburi bir ihtiyaçtır. Kerbela sabrın zaferi, mazlum iradenin nefesi, haklı davanın sancağıdır. Kerbela zulme boyun eğmeyen, adaletten ve doğruluktan ayrılmayan Hz. Hüseyin ve Ehli Beyt'ten olan 70'den fazla insanın Kerbela'da şehit edildiği ve kahramanca duruşun adı olan Hz. Hüseyin'dir” şeklinde konuştu.

12_10

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPILDI
Muharrem ayında Kerbela gibi hüzünlü acı bir olay yaşandığını anımsatan MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek'de “Kerbela şehitlerini rahmetle anıyoruz. Birlik beraberlik içinde aşure gününüzü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası vatandaşlara Aşure ikramı gerçekleştirildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!