Malatya
28 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.05
  • EURO
    47.94
  • ALTIN
    4473.8
  • BIST
    11.359
  • BTC
    112714.14$

Ayakbastı parası 50 milyon TL


Ayakbastı parası 50 milyon TL
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl kulüplere aktaracağı kaynak uygulamasıyla Evkur Yeni Malatyaspor kasasına 50 milyon TL kaynak girecek. Süper Lig'e hoşgeldin niteliği taşıyan paranın 35 Milyon TL'si 24 Haziran itibariyle takımlara verilecek.

HABER MERKEZİ- MALATYA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl yeniden düzenlediği kulüplere aktarılan kaynak uygulaması, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen kulüplerin kasasını dolduracak.TFF 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor'un kasasına toplamda 50 milyon TL kaynak aktarılacak. Yeni düzenlemeyle, 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen takımlar ayakbastı olarak 50 milyon TL gelir elde ediyor.

24 HAZİRAN'DA İLK KISMI GELECEK
Takımlar bu paranın 35 Milyon TL'sini 24 Haziran itibariyle kasasına koyabilecekken, kalan 15 milyon TL'lik kısmı ise yıl içerisinde taksitler halinde alacak. Ayakbastı parasının miktarının şampiyon olan takım için de, Play-off'tan Süper Lig'e yükselen takım için de aynı olduğu bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!