dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63715.4$

Azmi Ekinci İstanbul'da Malatyalıların desteğini alıyor


Azmi Ekinci İstanbul'da Malatyalıların desteğini alıyor
Aslen Malatyalı olan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Malatyalıların da seçim çalışmalarını yakından takip ettiği Ekinci, Esenyurt için ‘100 Değerli Proje’ hazırladıklarını söyledi. Ekinci, “İlçemizde Allah vergisi bir nimet olan kaplıcalarımız var. Termal tesislerin standartlarını yükseltip ilave tesisler yapacağız. İlçemiz şifa ve cazibe merkezi haline gelecek” dedi. Ekinci İstanbul'da Malatyalıların desteğini alıyor. İstanbul'da bulunan Malatyalılar Ekinci'yi başkan olarak görmek istiyorlar.
Narin

HABER MERKEZİ-İSTANBUL

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile seçim çalışmaları ve ilçeye kazandırılmak istenen vizyon projelerini konuştuk.

HERKESE HİTAP EDECEK PROJELER VAR

 Mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya hedeflediklerini dile getiren Ekinci, “Vatandaşların bizden birtakım beklentileri var. Bizde bu beklentileri boşa çıkarmamak için çalışacağız. '100 Değerli Proje' başlığı altında seçim kampanyamızı sürdürüyoruz. Bu 100 projenin içerisinde kadınlardan yaşlılara, gençlerden ilçe vizyonuna kadar birçok alanda projelerimiz mevcut. 7'den 77'ye her kesin kendisi için bir projesi görecek. Bu çalışmaları gerçekleştirdiğimiz zaman Esenyurt'un vizyonu da değişmiş olacak” dedi.

YOĞUNLUK YARIYA İNECEK

Esenyurt'un 2004 yılında AK Parti belediyeciliği ile tanıştığını söyleyen Ekinci, “İlçe 15 yıldır AK belediyecilik ile yönetiliyor. 15 yıl önce Esenyurt yolları çamur içindeyken bir metropol ilçe konumuna yükseldi” diye konuştu. Ekinci ulaşımla ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi. Ekinci, “Projeleri tamamlanan Sefaköy-Halkalı, Mahmutbey Esenyurt ve Firuzköy-Hadımköy hatları ve bunların E-5 hattına kadar uzatılmasıyla ilçenin her yerinden ulaşım kolaylaşacak. İstanbul'un her noktasına ulaşabilen bir Esenyurt için metro hatları projesi hazırladık. Bu projeyle ilçenin yüzde 50'si metroyla taşınacak” ifadelerini kullandı.

YENİ HASTANELER YOLDA

Hastane alanındaki ihtiyaçlara karşı hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Ekinci şunları söyledi: “Mevcutta 220 yataklı bir hastanemiz bulunuyor. Buna ek olarak 230 yataklı bir hastane yapılıyor. Proje bittiği zaman hastane kapasitesi 450 yatağa çıkacak. Ayrıca 500 yataklı Esenyurt Devlet Hastanesinin yapılması da gündeme alındı. Yine bir üniversite hastanesi açmayı planlıyoruz. Bu da 500 yataklı bir hastane olacak. İlçemizde Allah vergisi bir nimet olan kaplıcalarımız var. Bu termaller su kalitesi olarak Türkiye'nin önde gelen yerlerinden birisi. Burada yapacağımız bir takım çalışmalar ve tanıtımla ilk etapta burası İstanbul'un ve Türkiye'nin sağlık turizminde önemli bir merkez haline gelecek. Termal tesislerin standartlarını yükseltip ilave tesisler yapacağız. İlçe için yaptığımız diğer projelerle birlikte ilçenin görünümü ve algısı bir hayli değişecek ve cazibe merkezi haline gelecek.”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!