Babacan: KOSGEB Ödemelerinde Yıl Sonuna Kadar Tüm İşletmelerin Ödemesi Tamamlanacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, KOSGEB ödemelerinde 695 işletme için daha ödeme onayı çıktığını duyurdu. Babacan, yıl sonuna kadar tüm işletmelerin ödemelerinin tamamlanacağını müjdeledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, KOSGEB ödemeleri ile ilgili beklenen müjdeli haberi verdi. Daha önce 28 Ekim itibariyle ödemelerin başladığını duyuran Babacan, bugün itibariyle 695 işletme için daha ödeme onayı çıktığını açıkladı.
İŞLETMELERE DESTEK DEVAM EDİYOR
Babacan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “KOSGEB ödemesi bekleyen işletmelerimiz için süreç hızla ilerliyor. 28 Ekim’de ilk ödemeleri yapmaya başlamıştık. Bugün ise 695 işletme için daha ödeme onayı geldi. Yıl sonuna kadar, özellikle ağır ve orta hasarlı işletmelerden başlayarak ödeme bekleyen tüm işletmelerimizin ödemelerini tamamlamayı hedefliyoruz.”
YIL SONUNA KADAR TÜM ÖDEMELER TAMAMLANACAK
KOSGEB tarafından sağlanan bu destek, işletmelerin yeniden toparlanması ve ekonomik faaliyetlerini sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor. Babacan, işletmelerin üzerindeki yükü hafifletmek için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, tüm işletmelere hayırlı olmasını diledi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.