Malatya
27 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    117498.91$

Bakan Ersoy yetkililer ile bir araya gelerek son çalışmalar hakkında bilgiler aldı!

Malatya son dakika haberi: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’da Afet Koordinasyon Merkezi'nde kentteki son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya son dakika haberi: 6 Şubat depremleri sonrası Malatya’dan sorumlu bakan olarak yapılan çalışmaları koordine eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afet Koordinasyon merkezinde yetkililer ile bir araya gelerek son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

TOPLANTIYA KATILANLAR 

Toplantıya Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, milletvekilleri ve yerel yöneticiler katıldı.
Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonrası Bakan Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaptırılan konteyner kentlerde incelemelerde bulundu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!