Bakan Göktaş Çalışanlarla İlgili Düzenlemeyi Açıkladı: Analık İzni 16 Haftadan 24 Haftaya Yükseliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, hizmet kalitesini artırmak amacıyla bakanlığa 3 bin yeni personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Göktaş ayrıca, çalışanlarla ilgili önemli bir düzenlemenin hayata geçirileceğini ve doğum izninin 16 haftadan 24 haftaya yükseltileceğini belirtti. Öte yandan KPSS adayları, bu alımlarda ve genel atamalarda KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız atama ile yaş sınırının en az 40 olarak güncellenmesi taleplerini dile getirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığa yönelik personel alımı ve çalışanlara yönelik önemli düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu.
AİLE BAKANLIĞINA 3.000 PERSONEL ALIMI
Bakan Göktaş, hizmetlerin kalitesinin artırılması noktasında yeni personel alımlarının olacağını ifade etti. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 3 bin yeni personel alımı müjdesini verdi. Bu açıklamanın ardından gözler, yayımlanacak resmi ilanlara çevrildi.
Bakan Göktaş, personel alımı müjdesinin yanı sıra çalışanlarla ilgili hayata geçirilecek önemli bir düzenlemeyi de duyurdu. Bakan, doğum izninin 16 haftadan 24 haftaya yükseltileceğini ve bu düzenlemenin kısa süre içinde uygulamaya konulacağını belirtti.
KPSS ADAYLARININ YENİ PERSONEL ALIMLARINDAKİ TALEPLERİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılacak atamalar ile ilgili, kamu personeli adaylarının önemli talepleri bulunuyor. Adaylar, hem Bakanlığın yapacağı bu yeni alımlarda hem de diğer kurumlar için genel anlamda atamalarda, KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız net atama yapılmasını istiyor.
HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde Yıllardır Süren Çevre ve Koku Sorunu Sona Eriyor
- Sultansuyu’nun Tayları İstanbul’da 51,6 Milyon Liraya Satıldı
- Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı: Bel Altı Vurmadan Yarışacağız
- Çiftçi İbrahim Canpolat Artan Fiyatlar Nedeniyle Toprağa Veda Ediyor
- YENİ Parti Malatya’da Yeni Adresine Taşındı: Tüm İlçelerde Teşkilatlanma Tamamlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 4KOMİK
- 133İNANILMAZ
- 234ÜZGÜN
- 416KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.