dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2440.3
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63771.52$

Bakan Kasapoğlu Malatya’da


Bakan Kasapoğlu Malatya’da
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi.
Narin

HABER MERKZİ-MALATYA 

Havaalanında kent protokolü tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, kentteki programının ilk durağı olan Malatya Valiliğine geçti. Burada Valilik makamında ziyaret defterini de imzalayan Bakan Kasapoğlu, Vali Aydın Baruş'tan kentteki bakanlık yatırımlarına dair bilgi aldı.
AK Parti Malatya milletvekilleri ile belediye başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Bakan Kasapoğlu, gün boyu bir dizi etkinlik ve incelemelerde bulunacak.

M_116

O_101

BAKAN KASAPOĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.
Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, “2023 ve 2071 vizyonumuz Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde devam edecek” dedi. Kasapoğlu, burada İl Başkanı İhsan Koca ve parti teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı İhsan Koca, deprem nedeniyle binalarını değiştiklerini ve yeni yerlerine ise ilk ziyaretin Bakan Kasapoğlu tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti. Bakan Kasapoğlu'nun Malatya'da yoğun bir programının olduğunu ifade eden Koca, “Bizim için önemli bir gün. Özellikle gençlik ve spor konusunda belki de tarihi bir günü yaşıyoruz. İnşallah sayın bakanımız protokol töreni ile bugün Malatyamızı Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak müjdeli haberlerle sevindirecek” şeklinde konuştu.

X_6

"BİR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bakan Kasapoğlu ise AK Parti Teşkilatının, yürüyüşlerinin en büyük mimarları olduğunu ifade ederek, “Bu ziyarette yol arkadaşlarımızı, kutlu yürüyüşün en büyük mimarları teşkilatımızı ziyaret etmeden, onlarla kucaklaşmadan olmaz diyoruz” dedi. Bakan Kasapoğlu, teşkilatların önemine değinerek, “Malatyamızda, ilçelerimizde, beldelerimizde bu aziz milletin yarınlara olan yürüyüşünü eser siyasetiyle, hizmet siyasetiyle sağlama yolunda bize güç veren bu anlamda önemli bir misyonu ifade eden teşkilatlarımız hakikaten önemli ve önemli olmaya da devam edecek. Biz de teşkilatlarımızla yöneticilerimiz ile belediye başkanlarımızla bir olmaya beraber olmaya devam edeceğiz. Bugünkü ziyaretimiz ve Malatya'nın yarınlarına olan atacağımız imzaların gerek gençlerimiz ile ilgili gerek sporumuz ile ilgili hayırlar getirsin bereket getirsin. 2023 vizyonumuz, 2071 vizyonumuz inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde devam edecek” diye konuştu.
Ziyarette İl Başkanı Koca tarafından Bakan Kasapoğlu'na Malatya kayısısı da takdim edildi.

Z_4

BAKAN KASAPOĞLU MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ 

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir süre önce Büyükşehir Belediye Meclisinden Bakan Kasapoğlu için, “Fahri Hemşehrilik Beratı” kararı alınmış olması dolayısıyla, tüm hemşehrileri adına kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye binası girişinde çiçekle karşılanan Bakan Kasapoğlu, Başkanlık Makamına geçerek, Başkan Gürkan'la bir süre görüştü.

Y_2

ZİYARETE KATILANLAR
Ziyarette, Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı; AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, İlçe Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.
Bakan Kasapoğlu, Başkanlık Makamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

V_4

"BAKANIMIZI KENDİ ŞEHRİMİZDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM"
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyarette yaptığı konuşmada, “Bakanımızı kendi şehrinde görmekten, ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum” diye başladığı konuşmasında, “Bu vesileyle tüm hemşehrileri adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Biz Malatya'yı tarif ederken ‘İnsanlık medeniyetinin başladığı Anadolu'yu Anayurt yapan Destan Şehri' diye tarif ediyoruz. Tarihteki kahramanlık destanlarından Battalgazi ve Danişmentgazi destanları vardır. Her ikisi de Malatyalıdır” ifadelerini kullandı.
Malatya'nın tarihi hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalar yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Başkan Gürkan'a teşekkür etti.
Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günün anısına Bakan Kasapoğlu'na Malatya halısı ile sedefli tablo hediye etti.

M_118

BAKAN KASAPOĞLU ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya ziyaretinde kentte yapımı devam eden öğrenci yurtları, spor ve gençlik merkezlerinde incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, inceleme gezisi kapsamında İnönü Üniversitesi yerleşkesinde yapımı devam eden İlhan Akıncı Öğrenci Yurdu inşaatını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Malatya'da bereketli ve hayırlı bir gün geçirdiklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu, “İnönü Üniversitesindeki yurdumuzun da çok önemli fırsatlar sağlayacağına, gençlerimiz için çok hayırlar getireceğine inanıyorum” dedi. Yapımı süren öğrenci yurduna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle düşünce ve yayın dünyasının öncülerinden olan İlhan Akıncı'nın adının verildiğini dile getiren Kasapoğlu, "Bu manada kendisinin hem Malatyamıza hem gençlerimize, eğitim hayatımıza, yayın hayatına katmış olduğu değer hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu vesileyle kendisini rahmet ve minnetle yad ediyorum. Yurdumuzda inşallah yarınlarımız için bugünümüz için gençlerimizin çok hayırlı, başarılı çalışmalar yapmasını temenni ediyorum. Bu manada da emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz, milletimiz ve yarınlarımız için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı da makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesine devri sağlanan eski Yimpaş binasında da incelemelerde bulundu.

O_102

KASAPOĞLU TAVSİYELERDE BULUNDU 
Daha sonra Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı'nda gençlerle yemekte bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, gençlere düzenli olarak spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Sorgulayan bir gençlik ile yarınların çok daha aydınlık olduğunu ifade eden Kasapoğlu, “Bakanlığınıza sahip çıktığınız sürece ürettiğiniz sürece hep birlikte daha çok başarılı olacağız. Gençlik merkezlerine, spor merkezlerimize hep birlikte sahip çıkın. Sizlerin yarının Türkiye'sinde söz sahibi olacağınızı biliyoruz” diye konuştu.
Bakan Kasapoğlu, daha sonra bakanlık yatırımları olan bazı projelerin inşaatlarını da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

S_45

BAKAN KASAPOĞLU'NA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLDİ

Malatya'da Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü törenine katılan Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, “Biz eser ve hizmet siyaseti felsefesi ile çalışıyoruz. İki günü eşit olan ziyanda anlayışı ile omuz omuza vereceğiz, her geçen gün bir adım daha ileri gitmeye, taş üstüne taş koymaya hep birlikte devam edeceğiz” dedi. Programda Bakan Kasapoğlu'na fahri hemşehrilik beratı da takdim edildi.

O_103

HAZIRLANAN PROJELERE İLK İMZALAR ATILDI 
Malatya'da gençlik ve spor alanında hayata geçirilecek birçok proje için, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun katılımı ile imzalar atıldı. İnderesi Tabiat Parkı'nda gerçekleşen imza protokol töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu, bir medeniyet şehri olan Malatya'da bulunmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Malatya ülkemizin, sanayisinde, ülkemizin entelektüel birikiminde, spor, sanat, kültür hayatında kısacası her alan sembol bir şehir. Biz de bugün inşallah Malatyamızın gençliğine ve spor geleceğine ve bu anlamdaki zirveye olan iddiamızla ilgili olarak bu yatırımları hep birlikte taçlandıracağız” dedi.
Geleceğim şampiyonları ve yıldızlarının yetişeceği spor projelerinin bugünkü imzalar ile hayata geçeceğini ifade eden Kasapoğlu, “Malatya gönlümüzde ayrı bir yeri olan şehrimiz. Hiçbir zaman gündemimizden düşmedi. Bugün de büyükşehir, ilçe belediyeler ve diğer kurumlarla bu projeleri kağıda dökeceğiz. En hızlı şekilde yarınlarımız için bu tesisleri kazandıracağız. Bu yatırımlar ülkemiz ve bölge için de önemli bir ivme” şeklinde konuştu.

M_119

KASAPOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Türkiye'nin geleceğe ve yarınlara olan iddiasını her alanda sürdürmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Kasapoğlu, "Bu davanın boynunu hiçbir zaman öne eğdirmeyen Malatya'yla da gurur duyuyoruz. Malatya'nın her zaman haktan, hukuktan, milli iradeden yana olan duruşu bizler için çok ama çok mühim. O yüzden gençlerimiz bizim en büyük umudumuz, varlığımız. Bu yapacağımız yatırımlar, bu ülkenin ve bu kutlu davanın yarınlara olan yürüyüşünde eminim ki çok ama çok önemli bir yer tutacaktır. Tam olimpik yüzme havuzumuzun da inşaatı şehrin merkezinde devam ediyor. Onu da Ağustos ayı sonu itibariyle açmayı planlıyoruz. Yine gençlik merkezlerimiz, gençlerimizin kendilerini 7/24 geliştirebilecekleri, kendilerinin mekanı olan merkezlerimiz. Ülkemizin dört bir yanından değerli gençlerimizi misafir edebileceğimiz gençlik kamplarımızı, 4 bin 444 seyirci kapasiteli spor salonumuzu ve yine jimnastik noktasında hem ulusal hem de uluslararası müsabakaların organizasyonlarını gerçekleştirebileceğimiz jimnastik salonunu, spor salonlarını, sentetik yüzeyli mahalli sahalarımızı, tesislerimizi, basketbol ve voleybol alanlarımızı, tenis kortlarımızı, bocce ve cirit sahamız, hokey salonumuzu Malatyamıza armağan ediyoruz. Bu yatırımlar Malatya'mızın gençlerine ve kadınlarımıza emanet. Kadınlar bizim öncümüz. O yüzden bakanlı olarak 'Sporun öncüsü kadınlar' diyoruz" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir eser, hizmet siyaseti felsefesiyle çalıştıklarını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "O yüzdendir ki biz, bugün yaptığımızla yetinecek bir anlayışa sahip değiliz. Tıpkı Malatya insanının ruhunda olduğu gibi yine sizlerle birlikte omuz omuza, el ele vereceğiz ve her geçen gün bir adım ileri gitme felsefesiyle taş üstüne taş koymaya, üretmeye, alın teri akıtmaya deva edeceğiz" dedi.

X_7

FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI TAKDİM EDİLDİ 
Konuşmaların ardından Bakan Kasapoğlu'na fahri hemşehrilik beratı verildi. Beratı takdim eden Başkan Gürkan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu beyefendiye hemşehrilik beratını taktim ederek kendisini fahri hemşehrimiz ilan ettik. Gençlik ve Spor Yatırımları için ilimize teşrif ederek çalışmalarımız konusunda destek olan Sayın Bakanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bakan Kasapoğlu, Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın da katılımı ile Malatya'daki gençlik ve spor yatırımlarının protokolleri imzalandı.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!