Malatya
15 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.79
  • EURO
    47.91
  • ALTIN
    4403.7
  • BIST
    10.95
  • BTC
    122254.71$

Bakan Koca'dan sevindirici haber geldi


Bakan Koca'dan sevindirici haber geldi
Malatya'da Covid-19 vakalarındaki artış tedirginliğe neden olmuştu. Her seferinde vatandaşlara aşı olma çağrısında bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Malatya ile ilgili paylaşımı sevindirdi. Koca: "Malatya’da 18 yaş üstü nüfusun birinci doz aşı olma oranı yüzde 65’in üstüne çıktı" dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malatya’da 18 yaş üstü nüfusun birinci doz aşı olma oranının yüzde 65’in üstüne çıktığını duyurdu.

AŞIYLA İLGİLİ SEVİNDİRİCİ HABER

31 Temmuz ile 6 Ağustos 2021 tarihleri arasında haftalık vaka sayısının 100 bin kişide 147,12 olduğu Malatya’da Kurban Bayramı sonrasında Covid-19 vakalarında artış yaşanmıştı. Covid-19 ile mücadelede etkin rol oynayan aşıyla ilgili sevindirici haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Malatya’da 18 yaş üstü nüfusun birinci doz aşı olma oranının yüzde 65’in üstüne çıktığını duyurdu.

TURUNCU YERİNE SARI OLDU

Bakan Koca söz konusu paylaşımında, “Malatya'da 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranı yüzde 65’in üstüne çıktı. Covid-19 Risk Haritasında bu ilimizin rengi Turuncu yerine Sarı” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!