Bakan Koca’dan ’isyan’ paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 112 Acil'in gümrük kaçağı bir cep telefonuyla ayda tam 22 bin 217 defa aranmasına isyan ederek, tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 112 Acil'in gümrük kaçağı bir cep telefonuyla ayda tam 22 bin 217 defa aranmasına isyan ederek, tepki gösterdi.
BAKAN KOCA, TEPKİ GÖSTERDİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınan ama gidilmeyen randevular ile 112 Acil'in binlerce kez aranarak meşgul edilmesi olayında az çok benzerlik olduğunu belirterek, duruma tepki gösterdi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "112 Acil Çağrı Merkezimiz gümrük kaçağı bir cep telefonuyla bir ayda tam 22.217 defa arandı. Sizce, sistemi meşgul eden bu çağrılarla, alınan, ama iptal edilmeden gidilmeyen randevular arasında az çok benzerlik var mı? Sağlık sistemimizin kapasitesi biraz da bize bağlıdır" ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Feci Kaza Kamerada: Motosiklet Sürücüsü Yol Savruldu
- Rektör Nusret Akpolat Duyurdu: Ödül İnönü Üniversitesi’nin Oldu!
- Sokaktaki Canlar İçin Vali Yavuz’tan Acil Hat Uyarısı
- Bir Okuldan Fazlası: Şehit Kemal Özalper Lisesi Kültür Merkezi Oluyor
- Battalgazi Yüzme Kulübü 400 Öğrenciyle Yeni Sezona Hazır
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.