Bakan Kurum’dan Ev Hayali Kurana Sürpriz: Deprem Bölgesine Öncelik Sosyal Konut Geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yıl sonunda 81 ili kapsayacak Türkiye tarihinin en büyük sosyal konut kampanyasını duyurdu. Özellikle deprem bölgesine öncelik verileceğini belirten Kurum, gençler ve emeklilere ev sahibi olma müjdesini verdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yıl sonunda Türkiye’nin bugüne kadar gördüğü en kapsamlı sosyal konut kampanyasının başlatılacağını açıkladı. Kampanyanın 81 ili kapsayacağı ve deprem bölgesine öncelik verileceği ifade edildi.
GENÇLERE VE EMEKLİLERE ÖZEL KONTENJAN
Kurum, ev sahibi olmayan gençlerin ve emeklilerin bu kampanyadan yararlanabileceğini vurgulayarak, “18 yaşında, 19 yaşında, 20 yaşında gençler kuradan ev sahibi olmuş. Bu ne güzel bir başlangıç, hayata yeni bir evle başlıyorsunuz” dedi.
2025’TE KENTSEL DÖNÜŞÜME TAM GÜÇ
Bakan Kurum, 2025 yılı için de kentsel dönüşüm vurgusu yaparak, “2025 yılında da tüm gücümüzle İstanbul'da olacağız. Hem proje anlamında hem de güç anlamında İstanbul’a yoğunlaşacağız” dedi. Projenin detayları ise yıl sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Burun Estetiğinde Yaş Uyarısı: Erken Ameliyat Yüzü Bozabilir
- Malatya Dahil 13 İlde Bahis Darbesi: 21 Tutuklama
- Jandarma Göz Açtırmadı: Kenevir, Tohum ve Silahlar Ele Geçirildi
- Malatya’da Park Yeri Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü
- Dikkat Süremiz Neden Kısalıyor? Zihinsel Parazitlerin Çağında Odaklanmak Mümkün mü?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.
Yorumlar
A. S
26-04-2025 11:37Hangi gencin cebinde 450-500bin peşinde verecek parası var da sosyal konut yapıyorlar. Komik insanlar