Bakan Özer velilere seslendi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl ilk kez temel eğitim okullarına bütçe gönderildiğini duyuran Bakan Özer, "Okulların her türlü ihtiyacının giderilmesiyle ilgili bakanlık tüm okullara bütçe gönderiyor" diyerek velilere mesaj verdi.
HABER MERKEZİ-ANKARA
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TRT Haber canlı yayınında soruları yanıtladı.
'TÜM OKULLARA 3,1 MİLYAR TL BÜTÇE GÖNDERDİK'
Eğitimin diğer kademelerinde ciddi başarı farkları olmaması için çalıştıklarını kaydeden Bakan Özer, "Bu sene ilk defa temel eğitim okullarımıza bütçe gönderdik. Bütün okullara 3,1 milyar TL gönderildi. Okullarımız henüz sadece 1 milyarını kullanabildi. Temizlik, kırtasiye malzemesi, küçük onarımlar, laboratuvar donatımıyla ilgili okulların her türlü ihtiyacının giderilmesiyle ilgili bakanlık tüm okullara bütçe gönderiyor. Okullara, henüz kullanabildiklerinden daha fazla bütçe imkanı sunduk.
TOPTUR, KAĞITTIR, ONARIMDIR, ŞÖYLEDİR, BÖYLEDİR YOK!
Toptur, kağıttır, onarımdır, şöyledir, böyledir; okullarla hiçbir maddi ilişkiniz bundan sonra olmayacak. Sadece odaklanacağınız şey 'şu olsa bu okullardaki eğitim ortamı çok daha iyi olur' diyerek, okul yöneticilerimize ulaşmak olacak. Okul yöneticilerimiz de bize ulaşacak ve hemen hızlı bir şekilde o eksikliği gidereceğiz" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.