09 Eylül, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Bakan Uraloğlu Malatya ve Sivas Temaslarına Darende İlçesinden Başladı

Bakan Uraloğlu Malatya ve Sivas Temaslarına Darende İlçesinden Başladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere geldiği Malatya’nın Darende ilçesindeki programının ardından Sivas’ın Gürün ilçesine geçecek, akşam saatlerinde ise yeniden Malatya’ya dönecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas/Gürün-Malatya programı kapsamında bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’nın Darende ilçesine geldi. Bakan Uraloğlu, ilçedeki temasları kapsamında ilk olarak Darende Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Uraloğlu, belediye ziyaretinin ardından Yukarı Suçatı Mescit Önü Camisi ile Tarihi Somuncu Baba Değirmeni’ni ziyaret edecek.

GÜRÜN’DE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI VE GÖKPINAR GÖLÜ PROGRAMI

Darende’deki temaslarını tamamlamasının ardından Sivas’ın Gürün ilçesine geçecek olan Bakan Uraloğlu, burada AK Parti Gürün İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. Uraloğlu daha sonra kentin doğal güzellikleri arasında yer alan Gökpınar Gölü’nde gerçekleştirilecek programa katılım sağlayacak.

MALATYA’DA KONGREYE KATILIP TRABZON’A HAREKET EDECEK

Gürün’deki programının ardından akşam saatlerinde yeniden Malatya’ya dönecek olan Bakan Uraloğlu, saat 18.00’de Mövenpick Otel’de düzenlenecek 3. Ulusal Karaciğer Nakli Kongresi’ne katılacak. Uraloğlu, Malatya’daki temaslarını tamamlamasının ardından saat 19.30’da Malatya Havalimanı’ndan Trabzon’a hareket edecek.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.