Malatya
17 Temmuz, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Balıkesirli öğretmenler Malatya yolcusu

Balıkesirli öğretmenler Malatya yolcusu
Milli Eğitim Bakanlığının deprem bölgesindeki özel çocukların eğitim hayatına devam edebilmesi için başlattığı “Özel Eğitim Destek Çadırı” uygulamasını yürütmek amacıyla Balıkesir’den 4 özel eğitim öğretmeni yola çıktı.

“Özel Eğitim Destek Çadırı” uygulaması ile fiziksel ve zihinsel engelleri bulunan özel çocuklar kendileri için kurulan çadırlarda birebir eğitim alıyor. Depremden önce özel eğitim okullarına giden özel çocuklar depremle şiddetli bir psikolojik sarsıntı geçirmeleri sebebiyle süreci sağlıklı atlatabilmeleri için destekleniyor.

MALATYA'YA YOLA ÇIKTILAR 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan gönüllü 4 özel eğitim öğretmeninden oluşaapakn ekip, Malatya ili Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan özel çocukların eğitimlerine destek olmak ve afetin izlerini çocukların kalbinden silebilmek için psikolojik destek çalışmaları yürütmek amacıyla yola çıktı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!