Balin: Kayısı sahipsiz kaldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, kayısı çalıştayının sahipsiz geçtiğini ileri sürerek, 'Herkesin elini taşın altına koyması gerekir' dedi.
Vuslat TV'de katıldığı Gündem Özel programında Ökkeş Cerit'in sorularını cevaplayan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, 2 gün süren Ulusal Kayısı Çalıştayını değerlendirdi. Balin, çalıştayın Malatya ve kayısı için önemli olduğunu ifade etti. Çalıştayın planlanmasının doğru olduğunu ancak katılımın beklenilen düzeyde olmadığını belirten Balin, “Çalıştayın olduğu gün hiçbir vekilimiz yoktu, belediye başkanlarımız ve bazı oda başkanımız da yoktu. Siz mindere çıkıp güreşiyorsunuz, eğer arkanızda sizi destekleyen bir ekibiniz yoksa siz o maçı baştan kaybetmişsinizdir. İşte kayısı çalıştayının da durumu bu şekildeydi, destekçisi yoktu” dedi.
Türkiye'de tarım ekonomisine yön veren 4 ürünün olduğunu, kayısının da bu ürünlerden olduğunu söyleyen Balin, “Böyle bir çalıştay Karadeniz bölgesinde fındık için yapılsaydı sayısız bakanların, milletvekilinin, müsteşarların, belediye başkanlarının ve daire başkanlarının ne kadar ciddi bir ekiple katılım sağladığını görürdünüz. Bu işi sahiplendiklerini hissederdiniz, ama Malatya'da bunu hissedemedik. Bunu da bir MÜSİAD şube başkanı olarak söylemek zorundayım. Bundan sonra bu tarz çalıştaylarda herkesiN elini taşın altına koymasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kasten Öldürme Suçundan Aranan Firariler Saklandıkları Gözene Mahallesinde Yakalandı
- Polat Mahallesinde İstişare Buluşması: Milletvekili Tüfenkci Vatandaşların Taleplerini Dinledi
- Sınav Sonuçları 10 Temmuz'da Açıklanacak: Bakan Yusuf Tekin'den Ailelere Önemli Tavsiyeler
- Demiryol İş Sendika Yönetiminden Jet Yalanlama: Koltuk Değişimi Haberleri Asılsız Çıktı
- Turgut Özal Üniversitesi Öğrencileri Darende Belediyesinin Enerji Sahasını İnceledi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.