Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurumu 135 Yeni Personel Alıyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), İstanbul'da görevlendirilmek üzere çeşitli uzmanlık alanlarında toplam 135 personel istihdam edeceğini duyurdu. Adaylar başvurularını 12–19 Ekim 2026 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), İstanbul’da görevlendirilmek üzere farklı uzmanlık alanlarında toplam 135 personel istihdam edecek.
ALIM YAPILACAK KADROLAR
Kurumun istihdam süreci kapsamında bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı ve BDDK uzman yardımcısı kadrolarına atama yapılacak. Bankacılık uzman yardımcılığı pozisyonu için bankacılık, bilişim ve hukuk alanlarında nitelikli personel alımı gerçekleştirilecek.
BAŞVURULAR ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK
Adaylar, başvuru işlemlerini 12–19 Ekim 2026 tarihleri arasında elektronik ortamda yapabilecek. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden, BDDK–Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti kullanılarak tamamlanacak.
YAZILI SINAV KASIM AYINDA
Personel alım süreci yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamadan oluşacak. Yazılı sınav, 7–8 Kasım 2026 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. Adaylar, başvuru koşulları ve sınav sürecine ilişkin tüm duyuruları kurumun resmi internet sitesi ile Kariyer Kapısı üzerinden takip edebilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Tekstilde Yeniden Sıçramaya Hazırlanıyor: Hedef Yeni Pazarlar
- Malatya'da Ağustos Ayında Satılan Konutların Yüzde Yetmiş Altısı İkinci El Oldu
- Malatya'da Adliye Personelinin Ağır Yaralandığı Feci Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
- Malatya'da Yunus Polislerinden Suçlulara Geçit Yok
- Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Eden Firari Malatya'da Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.