Barman Güven Tazeledi

Malatya Büyükşehir Belediyespor'da yapılan kongrede mevcut başkan Orhan Barman güven tazeledi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyespor toplantı salonunda yapılan kongreye tek liste halinde gire Orhan Barman yeniden başkan seçildi.
LİSTEDE YER ALAN İSİMLER
Tek aday olarak gidilen seçimde Orhan Barman başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu: Rıdvan Budak, Nebi Yiğit, Seyfullah Özdemir, Veysel Dağılmış, Kahraman Fırat, Erkan Van, Rüstem Çatı, Şahin Doğan, Necmettin Özcan, Ramazan Yakıcı, Metin Özcan.
"YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN"
Kongrenin son bölümünde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Orhan Barman, "Öncelikle yeni dönem hepimiz için hayırlı olsun. Malatya Büyükşehir Belediyespor bin 300 sporcusuyla, şehrimizin artık en büyük kulüplerinden biridir. Geçmiş yıllarda futbolda, basketbol ve voleyboldaki başarıların altında da bu kulübümüz vardır. İlimizin sporcuları ile antrenörlerine değer katma anlayışımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Bundan böyle yeni bir sayfa açtık. Geçtiğimiz yıl birçok şampiyonluk, derece ve başarıyla geçti. Ama sporda dün yok daima yarın var. Malatyalı sporcularımıza, antrenörlerimize güvenimiz her zaman tamdır. Gelecek sezonda yine imkanlarımız ölçüsünde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kongremiz spor camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Abdurrahman Babacan Gençlerle Bir Araya Geldi: Malatya’nın Meseleleri Konuşuldu
- Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Yeniden Adaylığını Açıkladı: “Şehrimiz İçin Desteklerinizi Bekliyoruz”
- Islak Mendil Poşetlerine Gizlemişler: Yüzlerce Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi
- Hekimhan’da Siyasi Hareketlilik: Ağbaba Farklı Görüşlerden Vatandaşlara Çağrı Yaptı
- Çocukların Camiye İlgisi Artınca Cuma Çıkışında İkram Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.