dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2389.5
  • BIST
    10163.62
  • BTC
    57709.28$

'Başımız sağ olsun'


'Başımız sağ olsun'
Malatya protokolü, Gara'da haince şehit edilen Astsubay Çavuş Semih Özbey’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Baruş ile beraberindekiler, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı’na geçerek, burada kimlik tespiti yapılan şehitlerin yakınlarına sabır ve başsağlığı dilediler.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Rize İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli iken 18 Eylül 2015 tarihinde Tunceli-Erzincan Karayolu'nda teröristlerce alıkonulan ve 10 Şubat'ta Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde şehit edilen Jandarma Astsubay Çavuş Semih Özbey'in ailesini ziyaret eden Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, şehidin babası Gürsel Özbey'e taziyelerini bildirerek başsağlığı diledi. Vali Baruş ile beraberindekiler, daha sonra Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na geçerek, burada kimlik tespiti yapılan şehitlerin yakınlarına sabır ve başsağlığı dilediler.

Y_5

ÖTE YANDAN MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ TERÖRÜ LANETLEDİ 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili, 64. ve 65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 13 sivil vatandaşı alçakça katleden kanlı terör örgütünü ve örgüte destek olanları lanetleyerek, "Masum insanların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki onlar da bu suça ortaktır" dedi.
Tüfenkci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mağarada alıkoydukları 13 sivil insanımızı alçakça katleden kanlı terör örgütüne ve bu örgütlere destek olanlara lanet olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabrı cemil diliyorum. Hain terör örgütünün katlettiği 13 vatandaşımız arasında olduğu tespit edilen hemşerimiz Semih Özbey'e Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabrı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Z_25

"ONLAR DA BU SUÇA ORTAKTIR"
Tüfenkci, yaptığı yazılı açıklamada da 13 vatandaşın şehit edilmesi sonrası terör örgütü ve destekçilerini sert şekilde kınadı. Tüfenkci açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yuvalanmış bölücü teröristleri temizlemek amacıyla başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı başarıyla icra edilmiştir. Kahraman askerlerimizin üslerine intikali güvenle sağlanmıştır. Onlar bu vatanın cesur bekçileridir. Allah onları her daim muzaffer eylesin. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milli Savunma Bakanımızı, komuta heyetimizi ve harekâta katılan bütün kahraman askerlerimizi yürekten kutluyorum. Hain örgüt tarafından kaçırılıp bir mağarada alıkonulan 13 vatandaşımızın katledilmesi haberi yüreklerimize kor gibi düştü. Masum insanların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki onlar da bu suça ortaktır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum."

KAHTALI: ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK 

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, terör örgütü PKK tarafından 13 masum vatandaşın şehit edilmesine tepki göstererek, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Terör tehdidinin kökü kazınıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.
Terör örgütü PKK'nın sözde üs bölgesi Gara'ya başlatılan harekat sona erdi. Harekatta 53 terörist etkisiz hale getirilirken, bir mağarada tutulan 13 vatandaş hain terör örgütü tarafından şehit edildi. Terör örgütü PKK'ya lanet yağarken, konuya ilişkin yazılı bir açıklama AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Z_28

"ASKERİMİZİN KARŞISINA ÇIKAMIYORLAR"
Hain terör örgütü üyelerinin, kahraman Türk askerinin karşısına çıkmaya cesaret edemediğini, bu nedenle de sivilleri hedef aldığını söyleyen Kahtalı, “Şehit asker ve vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Milletimiz bilmelidir ki şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Kahraman askerimizin karşısına çıkmaya yüreği olmayan bu kalleşlerin kökünü Allah'ın izniyle kazıyacağız. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Allah'ın izniyle hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde terörle ve destekçileriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!