dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2324.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70501.83$

Başkan Erdoğan'dan Gürkan'a ödül


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da yapılan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışına katıldı. Erdoğan konuşmasının ardından en çok oy alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, büyükşehir ilçe belediyesi, ilçe belediyesi ve belde belediye başkanlarına ödül verdi. Başkan Gürkan bu kapsamda ödüle layık görüldü. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı.
Narin

HABER MERKEZİ-ANKARA

Başkan Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en fazla oyu alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödül verdi.

Buna göre büyükşehirlerde ilk 5 sırada yer alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay (Yüzde 70,53), Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan (Yüzde 68,47) , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör (Yüzde 67,60), Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce (Yüzde 65,04) ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu (Yüzde 64,61) ödül aldı.

Yüzde 72,99 oy oranıyla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 61,72 oy oranıyla Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yüzde 55,57 oy oranıyla Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 53,22 oy oranıyla Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yüzde 51,58 oy oranıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da il belediye başkanları arasında ilk beşe girerek, ödül almaya hak kazandı.

BAŞKAN ERDOĞAN: "KARA BULUTLARIN DAĞILACAĞINA İNANIYORUZ"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu. Konuşmasında, "Önümüzde seçim gerilimi yaşamayacağımız 4 yılı aşkın bir süre bulunuyor. İhtiyacımız olan yapısal dönüşümleri birer birer hayata geçirmekte kararlıyız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızı rahatlatacak adımları attıkça, başımızdaki kara bulutların dağılacağına inanıyoruz."ifadelerini kullandı.

"YA OLACAĞIZ YA ÖLECEĞİZ"

Erdoğan, "Geçtiğimiz zorlu sınamalar bize büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa davasından asla taviz veremeyeceğimizi tekrar hatırlatmıştır. Bir kez daha gördük ki ya olacağız ya öleceğiz, bunun başka yolu yok." şeklinde konuştu.

"EKONOMİDE DENGELENME DEVAM ETTİ"

"Bu yılın ilk çeyreğinde ekonomide dengelenme devam etti." ifadelerini kullanan Erdoğan, "Göstergelere baktığımızda tüm verilerin artık olumlu bir yönde yükselişe işaret ettiğini görüyoruz." dedi.

NOT: 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış oturumundaki konuşmalarını videodan izleyebilirsiniz. Başkan Erdopğan konuşmasının sonunda ödüle layık görülen belediye başkanlarına ödüllerini veriyor. Programda (44:47 dakikasında) Başkan Erdoğan'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ödülünü vermesi yer alıyor. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!